Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SØGES - Kørere til Abu Dhabi 6 timers løb

Job & handel 
01/12/21 

 
 
 

Kørere søges til 6 timers løb i Abu Dhabi

Sally Racing har denne unikke oplevelse at deltage i 6 timers løb på YAS Marina i Abu Dhabi 21-22 Januar 2022.

Vi deltager med vores 2 stk. Cupra TCR DSG, som vi i januar 2021 blev nummer 2 og 5 med på Yas Marina. Dette er en kæmpe oplevelse for at komme til at køre race på Yas Marina.

Der vil være 3 mand pr. bil

Dette løb er ikke en del af en VM Serie og er et virkeligt Gentleman løb, hvor alle kan være med. Løbet kan køres på en National Licens.

For mere info kontakt
Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 22486055- mail msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS