Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - 1 ejers bil - Super GT

Job & handel 
21/10/21 

 
 
 

SOLGT

En af feltets nyeste og bedste biler - Årgang 2019 - Kørt af nybagt far, nok en af feltets absolut bedst vedligeholdte biler, passet de sidste 2 år af VHA Trim- Peter Rasmussen, alt er skiftet før det går i stykker, har i år blandt andet fået nye joints.

Renoveret bagtøj, kardan, ny kobling, hjullejer, trækaksler kørt 2 løb. Der medflg. 24 fælge med gode dæk, masser af x-tra trækaksler, bremseskiver+ klodser, div fiberdele, coated manifold, testudstødning, alle typer fjedre og en masse andet… bilen er monteret med AIM datalogger incl. Bremsetryksføler, aut. Ildslukningssystem fra fabrik, Carbonkit fra fabrik ( eneste i DK ) = fed kabine med karbonlook, karbon hækspoiler-diffuser og splitter+ mange andre små finesser som de andre Super GT biler ikke har – aldrig haft større skader.

Sælges udelukkende p.g.a. skifte til anden klasse…-- opsætsdata medflg, så der ikke skal bruges 2 sæsoner på og finde ud af hvordan sådan en bil kører bedst.

Bilen er en vinderbil hvor der ikke er sparet på noget som helst

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.