Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MotoCross

Solid VM-præstation i Spanien

MotoCross 
18/10/21 

Thomas Kjer Olsen kørte solidt ved den 13. afdeling af VM i motocross, hvor han kæmpede med at nå en top-10 placering ved løbet. Danskeren fastholder dog sin tiendeplads i den samlede VM-stilling ved at hente velfortjente point i begge heat.
 


Thomas Kjer Olsen.
(Foto: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing)

Thomas Kjer Olsen kunne godt have ønsket sig en bedre start efter at kvalificere sig nummer 14 til første heat. Han måtte kæmpe ekstra hårdt i den tætpakkede start for at nå feltets top-10 i heatet, som næsten lykkedes. Her blev det til en 11. plads, kun under to sekunder fra køreren på tiendepladsen.

Andet heat bød på mere af det samme for danskeren, der lige akkurat ikke kunne hente det forreste felt. Første heat havde sat sine spor hos Thomas, som manglede det sidste for at blive rigtig farlig og kørte over målstregen på 12. pladsen. Med en samlet 11. plads på dagen viste danskeren dog, at han kan holde fast i sin position på banen mod verdens bedste, selvom oddsene ikke er i hans favør.

- Det var et hårdt GP, men alt i alt, så er jeg meget tilfreds med dagens resultat pga. følingen, som jeg havde på maskinen. I første heat kunne jeg rykke frem i feltet og det føltes godt, mens jeg overhalede, og jeg fandt også nogle gode linjer, som virkelig hjalp. Jeg overanstrengte mig faktisk en smule i første heat, men jeg følte mig også stærk i andet heat. Jeg havde bare ikke den ekstra smule at give som i første heat. Jeg vil sige, at det var en solid weekend og nu skal vi videre til Arco næste weekend. Den bane kender jeg rigtig godt, så jeg ser frem til de næste tre afdelinger der, fortæller Thomas Kjer Olsen.

DMU - Danmarks Motor Union
 ASETEK SIMSPORTS