Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Gør Jacob Sevel mesterskabsjagten færdig?

DS3 Cup 
15/10/21 

DS3 CupCMD Motorsports Jacob Sevel har gennem 2021 været den, man skulle toppe, hvis man skulle gøre sig forhåbninger om at vinde årets DS3 Cup.
 

2019-sølvvinderen går nemlig ind til årets finale med en 18-points føring til weekenden, hvor der er to gange 25 point på højkant. Med andre ord har Sevel i den gul/sorte racer med startnummer 666 lidt i banken - men han skal ikke vide sig sikker.

Feltet er for første gang siden 2019 på Padborg Park, som denne gang lægger asfalt til DS3 Cup-finalen. Og her kommer den nærmeste udfordrer til med stor selvtillid. Kevin Brandsborg havde sæsonens resultatmæssigt bedste weekend sidste gang på Jyllandsringen og sikrede sig ved den lejlighed en andenplads og en sejr fordelt på de to heats, så han nu er 18 point efter Sevel og ligger med sine 127 point lunt i svinget til at tage sølvet i årets mesterskab, mens kampen om bronze bliver spændende at følge.


Kevin Brandsborg var i sit es i regnen på Jyllandsringen sidste gang, og kommer til årets finale som toer i mesterskabet og førende i U21.

Her er Anton Bergström (101 point), Knut Knudsen (92 point) og Nicolai Jensen (88 point) alle med fornuftige muligheder for at kunne gøre krav på mesterskabets bronze.


Anton Bergström og Knut Knudsen i duel sidste gang på Jyllandsringen. Den svensk/norske fight går ind i finaleweekenden omkring mesterskabets bronze, mens også Nicolai Jensen fra CMD Motorsport har mulighed for at tage mesterskabets tredjeplads.

Brandsborg storfavorit til U21

Kevin Brandsborg er imidlertid også i guldkamp i årets sæsonfinale. Varde-køreren har været stærkt kørende i ungdomsmesterskabet hele vejen og kommer efter fratræk af de to dårligste resultater til Padborg Park med 70 point mod Anton Bergströms 60 på andenpladsen og Knut Knudsen på tredjepladsen med 50 point. Her er der to gange 12 point på højkant i weekenden.

DS3 Cup kører heats både lørdag og søndag - lørdag køres der 16.55, mens sæsonen møder det ternede flag søndag eftermiddag til finalen, som køres fra 14.45.

DS3 Cup

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Jacob Sevel Andersen
  • Kevin Brandsborg
  • Padborg Park
  • 17/10/21 - Padborg Park - DS3 Cup
  •