Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Stor glæde hos The Young KRS Danes efter sejr i 9. afdeling af NLS på Nürburgring

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

13/10/21 

Efter en fremragende sæson i Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) sikrede The Young KRS Danes, Kaj Schubert og Lucas Daugaard sig i weekenden titlen i V5-klassen med endnu en sejr i deres Porsche Cayman i sæsonens sidste løb.
 

På grund af tæt tåge over Nürburgring startede kvalifikationen først kl. 11.15 lørdag formiddag. Men da kvalifikationen endelig kunne køres, var den hurtigste bil i V5 klassen nr. 456 fra KRS Motorsport med The Young KRS Danes bag rattet.


(Foto: Racephotography af Denis P)

Efter en start på løbet, hvor en konkurrent sneg sig forbi og nogle fine dueller og spændende kampe om placeringerne lige fra starten på den 24,358 kilometer lange kombination af Nordschleife og Grand Prix-banen, gik The Young Danes ret tidligt i løbet i front, hvorefter de med rutine, sikker kørsel og fejlfri pitstop fra mekanikerne fra KRS Motorsport, kunne udbygge føringen omgang efter omgang.

Efter en fantastisk løbsweekend på Nordschleife blev sæsonen lukket ned med endnu en sejr i NLS - og samtidig blev mesterskabet i V5-klassen vundet. Med denne sejr har The Young KRS Danes sammen KRS Motorsport vundet 7 ud af 8 kørte NLS-løb i denne klasse i 2021 (det første løb blev aflyst pga. sne). Faktisk er de kørt først over stregen i alle årets kørte løb, men i NLS 7 blev sejren forvandlet til en diskvalifikation pga. en ikke FIA-godkendt ventil til aftapning af benzinprøver, et løb som Kaj Schubert og Lucas Daugaard valgte at lægge bag sig og komme endnu stærkere tilbage.


(Foto: Racephotography af Denis P)

Som prikken over i'et i weekenden var sejren lig med en 14. plads i den samlede stilling.
Vi er meget stolte af at vinde V5-klassen, men at blive samlet nr. 14 ud af mere end 150 biler, er vi endnu mere stolte af, siger Kaj Schubert og Lucas Daugaard. Samtidig endte sæsonen også med en 6. plads i Production Cars Trophy, en 4. plads i Junior Trophy og en 1. plads i Nimex Team Trophy.

The Young KRS Danes vil også gerne udtrykke deres taknemmelighed over for deres samarbejdspartnerne. Uden deres støtte, ville det ikke have været muligt at vinde mesterskabet. Disse partnerskaber og det tillidsfulde samarbejde med KRS Motorsport, er grundlaget for den store succes.


(Foto: Racephotography af Denis P)

Kaj Schubert og Lucas Daugaard vil nu fortsætte arbejdet med at forberede sig grundigt på den nye sæson, hvor der er arbejdes med flere forskellige muligheder.

The Young KRS Danes

Daugaard Racing


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Lucas Daugaard
  • Nürburgring
  • 09/10/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •