Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki-duo går efter generalsejr og generelt mesterskab

DM Rally 
06/10/21 

Der er ingen tvivl om målsætningerne, når Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) og Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) lørdag stiller til start i Rally Naturens Rige – finalen i Dansk Super Rally. Dagen i det vestjyske skal udløse sejre.
 

”Line og jeg går efter at blive samlede vindere af Dansk Super Rally,” siger Jacob Madsen, mens Kenneth Madsen tilføjer: ”Sidste år vandt Mette og jeg rallyet ved Tarm generelt. Det resultat går vi efter at gentage.”

Dansk Super Rally er mesterskabet på tværs af klasser og bilstørrelser. Her kæmper alle mod alle, og inden Rally Naturens Rige fører Jacob Madsen/Line Nedergaard.


Jacob Madsen og Line Nedergaard kan vinde Dansk Super Rally generelt.

”Chancerne ser rimeligt gode ude for os,” vurderer Jacob Madsen. ”Vi har et forspring på 17 point til Simon Vallentin og Peter Egholm. De skal vinde løbet generelt, mens vi ikke må komme i top 13, hvis de skal vinde Dansk Super Rally. Vi har endnu ikke sluttet udenfor top 13, så vores chancer er gode.”

”Vi skal have et godt og stabilt løb, sådan som vi har haft hele året igennem. Vi skal undgå fejl, og jeg tror på, at hvis bilen holder, kommer vi også i mål. Og bilen holder. Bilen er gennemgået, og der har ikke været nogen som helst problemer med den i år.”

2020-udgaven af løbet på vejene omkring Tarm vandt Kenneth Madsen/Mette Felthaus generelt med så lille et forspring som 0,371 sekund!

”En ny sejr ligger måske ikke til højrebenet, for der er hold som Simon Vallentin og Peter Egholm, der vil være i offensiven, men vi skal gøre det så godt, som vi kan,” siger Kenneth Madsen. ”Det kunne være sjovt at slutte sæsonen af med en generalsejr mere. Skal man være med helt fremme, er der ikke plads til en eneste småfejl. Vi vil lægge fornuftigt ud og undgå at lave nogen dumme fejl.”


Sidste ar vandt Kenneth Madsen og Mette Felthaus Rally Naturens Rige generelt.

Få detaljer om Rally Naturens Rige er endnu sluppet ud, men angiveligt skulle flere af hastighedsprøverne være gengangere fra sidste års løb.

”Området giver en klar fordel for biler med meget motorkraft, hvis vi kikker på sidste års rute. Der var mange vinkelsving, lidt som i hollandske rallyer, men det er fint nok. Vi vil ikke gå i kamp med Kim Boisen om at blive bedste mandskab i en tohjulstrækker. Han kan godt få lov til at køre,” siger Jacob Madsen.

”Vejrudsigten lover tørvejr, og det er lidt ærgerligt,” tilføjer Kenneth Madsen. ”Det plejer at gå bedst for os, når det er vådt og fedtet.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Kenneth Madsen
  • Line Nedergaard
  • Mette Felthaus
  • Suzuki Motorsport
  • Ikast
  • 09/10/21 - Ikast - DM Rally - DM
  •