Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Tyren dansede i regnen på Jyllandsringen

TCR Denmark 
06/10/21 

TCR DenmarkKim Lund Johansen og Madbull Racing sikrede endnu en pokal i TCR Denmarks Trofeo-mesterskab på en regnvåd FDM Jyllandsringen
 

Det har været en hård sæson for Madbull Racing. Tekniske udfordringer og nærgående konkurrenter har kostet en del frustrationer og lange aftener på værkstedet i Voel. Men med en motor som bare vil fremad har efterårssæsonen udviklet sig i den helt rigtige retning.

Således kunne Kim Lund i det første heat køre sig fra en 15. til 12. plads, inden han i næste heat arbejdede sig helt frem til syvendepladsen. En protest for overhaling i gul flagzone spændte dog ben for dét resultat:

- Jeg lå og pressede godt på i starten af løbet, og da der kommer gult flag på den nye del af banen, hugger ham foran bremsen i, så jeg stryger forbi. På det tidspunkt havde jeg ikke set at der var gult flag, men den gode mand med den hurtige fod på bremsen lagde efterfølgende en protest over det, fortæller Kim Lund, der blev idøbt en 20 sekunders tidsstraf for sin forseelse.

- Det tager jeg med oprejst pande, for der er ingen tvivl om at der var gult flag - jeg kunne bare ikke se det på grund af vandtåge og dug på forruden.


Der var god fart i Madbull-Cupra'en på Jyllandsringen.

Straffen betød at feltets ældste Seat startede finaleheatet fra næstbagerste række, og så gik jagten ellers ind. Mens andre kørere tydeligt var på udebane i det våde element, arbejdede Kim Lund Johansen sig frem i feltet. Og dét på trods af et meget begrænset udsyn gennem forruden.

- En racerbil i regnvejr er en racerbil med duggede ruder. Jeg måtte køre med sideruden nede for at få lidt luft ind, men jeg kiggede mere eller mindre ud af et lille frimærke på forruden, og i svingene orienterede jeg mig ved at kigge ud af sideruden. Det er ikke optimalt, men jeg synes at den slags gør det endnu sjovere ... og jeg tror måske at det var min fordel, griner Kim Lund Johansen, som med en generel tiendeplads i finaleheatet kunne betræde præmiepodiet på en tredjeplads blandt Trofeo-kørerne.


Endnu en pokal til samlingen.

- Det er umuligt ikke at være glad for endnu et godt resultat. Det har været en hård sæson, og det her er mest af alt en pokal til teamet, som har knoklet røven i laser hele året for at få bilen til at køre, rettet buler ud og holdt humøret højt selvom det har været surt og træls. Vi har vendt kurven i løbet af sommeren, og det er jeg stolt af. Det er fedt at være med i toppen af feltet, og det giver helt sikkert blod på tanden.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •