Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus efter stærkt comeback i Porsche Carrera Cup: Kan selv afgøre mesterskabet

Porsche
Carrera Cup
Germany 

06/10/21 

Buus kom tæt på føringen i syvende afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland og kan nu selv afgøre rookiemesterskabet i sæsonfinalen på Hockenheim.
 


(Foto: Bastian Buus Racing)

Bastian Buus sikrede i den forgangne weekend de point, han manglede for at lukke hullet til den førende konkurrent i rookiemesterskabet i Porsche Carrera Cup Deutschland. Syvende og næstsidste afdeling af det benhårde tyske mærkemesterskab blev afviklet på Sachsenring, hvor en stærk performance af den 18-årige dansker betyder, at der nu er blot to point til føringen. Den prestigefulde titel er således indenfor rækkevidde.


(Foto: Bastian Buus Racing)

– Jeg kørte desværre en skuffende dårlig kvalifikation og måtte starte langt nede i rækkerne på henholdsvis en 14.- og en 15.-plads, mens min konkurrent i mesterskabet var helt oppe foran. Weekenden startede derfor rigtig skidt, men jeg kom godt fra start i begge løb og kunne vinde nogle positioner, mens det samtidig slet ikke spillede for min mesterskabskonkurrent. Kombinationen af disse to ting betød, at det alligevel lykkedes for mig at lukke det hul i stillingen, som jeg havde håbet, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Bastian Buus Racing)

– Med kun to point mellem mig og min nærmeste konkurrent har jeg placeret mig i en position, hvor jeg selv kan afgøre, om jeg skal vinde rookiemesterskabet. Jeg er meget optimistisk og føler stadig, at jeg og resten af teamet er inde i god stime. Med weekendens resultater har vi givet os selv de bedste forudsætninger for en stærk sæsonfinale på Hockenheim, som jeg desuden ser utrolig meget frem til at opleve i en Carrera Cup-racer. Det er jo en legendarisk racerbane med Formel 1-historie og et fedt layout, som lægger op til benhårdt ræs. Det bliver uden tvivl en spændende finale!


(Foto: Bastian Buus Racing)

Mens Bastian Buus holder en andenplads i rookiemesterskabet med blot to point efter sin nærmeste konkurrent, hollænderen Loek Hartog, har danskeren indtaget en flot syvendeplads i det generelle mesterskab. Finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland 2021 afvikles den 22. til 24. oktober på den tyske Formel 1-bane Hockenheim.

Bastian Buus Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Hockenheim
  •      ASETEK SIMSPORTS