Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Sættevogn med VIP-hospitality - NY PRIS

Job & handel 
12/02/22 


 

Leveres nysynet!!

Sættevogns trailer til salg.

Traileren er med 2 aksler u/ABS-bremser, så der er aldrig problemer med at de gror fast

Der er lift og plads til 1 racerbil i bagenden.

Traileren er indrettet med køkken samt rundsidde gruppe med spiseplads, og sove afdeling med 6 køjesenge med gode springmadrasser der er vandværk installeret i traileren for rindende vand i køkken.

Traileren har alt i elinstallationer, med stor sikringsboks, kogeplader og køleskabe, kraftstik, installation til lamper i teltet, alle lamper er der lavet læder poser til for sikker opbevaring under transport.

Der med følger til begge sider kæmpe stegmaier telt, poser, vogne til opbevaring af telt duge og sider. Traileren kan opstilles med telt på den ene sidde hvor der nemt kan holde 4 racerbiler og være plads til køkken og spise plads til teamet. Der er sidekasser på begge sider af traileren hvor teltstænger opbevares.

Det måler 8.5m x 15.5m samt køkken sektion på 2.5m x 2m der også forbinder siderne når hospitality teltet monteres op den anden side af traileren hvor der også er 8.5m x 15.5m, så i alt er der 265m2 telt.

Der medfølger klik gulv til hele teltet der udlægges i firkant sektioner 1.25m x 1.25m, der medfølger 2 transportvogne til opbevaring af gulvet.

Der medfølger borde og stole til VIP-gæster

Traileren har fået monteret nye batterier til lift, er ny serviceret og nysynet.

Denne trailer har alt hvad man skal bruge for at drive et racerteam med op til 4 biler og der kan side 120 gæster i VIP-Hospitality delen.

Ny pris Kr.90.000,-

Kontakt Kim Lund tlf.: 24222351


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.