Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Vejret spillede mod Peugeot-teamet

TCR Denmark 
04/10/21 

TCR DenmarkElgaard og Vejlebo fik ikke udlevet potentialet på en regnvåd FDM Jyllandsringen, mens Gustav Birch endnu en gang leverede flotte resultater og en stejl indlæringskurve.
 

Casper Elgaard fik ikke de resultater med, som han havde sat næsen op efter. Og, som han selv konstaterer, fik den erfarne kører aldrig tingene til at falde i hak:

- Der er ikke meget at sige om en weekend som denne. Det var en rigtig skidt weekend for mig, hvor tingene bare ikke fungerede. Det er én af de weekender, man bare glæder sig til at glemme, lød det fra en slukøret Casper Elgaard efter finaleheatet.

Inden det våde element kom i spil var der masser af fart i Elgaard. Med fjerdehurtigste tid i kvalifikationen er der ingen tvivl om at weekenden kunne have gået i en helt anden retning.


Det blev en weekend til glemmebogen for Casper Elgaard.
(Foto: Boxengasse)

For Gustav Birch var weekenden til gengæld noget mere positiv, ikke mindst fra et læringsperspektiv:

- Det har været en hård weekend, synes jeg, men jeg har virkelig lært meget om at køre i regnen. Det er udfordrende, og bilen er noget anderledes end på tør asfalt, men da jeg først havde vænnet mig til det, gik det fornuftigt, fortæller Gustav Birch, der kvalificerede sig på sjettepladsen - og det var samme placering, han sluttede weekenden på. En enkelt pokal blev det også til for teamets juniorkører, der var weekendens bedste U23-kører.

Også Johnny Vejlebo mærkede vejrets udfordringer i weekendens løb. To uger efter sin flotte Trofeo-sejr i Aarhus fik roskildenseren en diametralt modsat oplevelse på Jyllandsringen.

- Det var den første rigtige regnvejrsweekend, jeg har kørt i den her bil, og jeg må indrømme at det ikke er noget, jeg synes om. Selv med helt nye regndæk føltes det for mig som om at jeg ikke kunne få bid, fortæller Johnny Vejlebo, som bravt kæmpede videre trods tydeligt at være på udebane. Undervejs lykkedes det da også roskildenseren at hente to femtepladser blandt Trofeo-kørerne.


Johnny Vejlebo kæmpede forgæves mod det våde element på Jyllandsringen.
(Foto: Boxengasse)

Teamchef Brian Madsen opsummerer:

- Det har været en hård weekend for hele teamet, og jeg er glad for at se hvordan Gustav håndterede den nye udfordring til topkarakter. Han fik det bedste ud af både bilen, situationen og sig selv, og det kan han være stolt af. Hverken Casper eller Johnny fandt sig til rette i weekenden, og det er drønærgerligt - men jeg er sikker på at de begge kommer til Padborg Park om fjorten dage med masser af selvtillid og giver den full attack til årets sidste løb.

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Gustav Birch
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Brian Madsen Sport
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •