Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang blev klubmester

Road Racing 
04/10/21 

Lørdag d. 2.oktober deltog René Prang i et Classic roadracing stævne på Jyllandsringen, arrangeret af Aarhus Motor Klub, AMK. Godt nok vandt René Prang og blev mester. Det var dog hverken dansk eller Nordisk Mesterskab, men dysten om AMK klubmesterskab 2021 i forskellige MC-klasser.
 


René Prang blev AMK klubmester 2021 Jyllandsringen.
(Foto: Kimers foto.dk)

På sin Ducati 916 SP fra 1994, var René hurtigst i klassen Super Bike ved tidtagningen lørdag eftermiddag. En time senere kørte han en sikker sejr hjem. Efter starten var René på en tredjeplads. Den Danske mester 2021 August Kroon lagde sig straks i spidsen efterfulgt af Carsten Villadsen, som kørte i klassen Supersport.


René Prang klar til dagens løb på Jyllandsringen.
(Foto: Erling Prang)

Ved DM-finalen for 14 dage siden stak August Kroon også af, og lagde hurtig afstand til nr. to og tre. René lod sig ikke sådan narre igen, så han optog hurtig forfølgelsen af August Kroon som straks skabte sig et forspring. På anden omgang overhalede René Prang Carsten Villadsen på andenpladsen, og nu gik jagten ind på August Kroon, som på det tidspunkt var 50 – 100 m foran. På fjerde omgang overlistede René Prang forankørende August Kroon. Ved en fintet forbi-kørsel på modsatte side som normalt forventet blev Kroon passeret kort før svinget ind i ”hesteskoen”. René Prang lagde herefter større og større afstand til feltet, og begyndte snart at overhale nogle af de øvrige med en omgang. Da René Prang passerede målstregen som AMK-klubmester 2021, var han godt 19. sek. foran sin nærmeste konkurrent August Kroon, som måtte tage til takke med en andenplads.


Ventetid før der køres på banen. Fra venstre Tommy Volf Jørgensen, René Prang og Chris.
(Foto: Erling Prang)

René Prang’s hurtigste omgangstid var således godt 3 sek. hurtigere end hans hurtigste omgangstid ved tidtagningen.
René Prang har tidligere vundet DM i 2016 og 2017. I 2018 blev det til Bronze, med den samme Ducati 916 SP fra 1994 som nu overvejes pensioneret. Det sker til fordel for en lidt nyere og kraftigere Ducati, som lige nu er under renovering og opbygning hjemme i værkstedet.

Prang Racing

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - Road Racing
  •