Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Jan Magnussen håber på TCR-comeback på Jyllandsringen

TCR Denmark 
01/10/21 

TCR DenmarkEfter to byløb med svære udfordringer håber Jan Magnussen og resten af LM Racing at få genrejsning på Jyllandsringen, som lægger asfalt til sjette afdeling af TCR Denmark.
 


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

Jan Magnussen var flyvende i årets første afdelinger af TCR Denmark, hvor han vandt fem løb ud af seks mulige og sikrede en stærk føring i kørermesterskabet. Men efter en udeblivelse fra én af sæsonens afdelinger grundet sin deltagelse i 24-timersløbet på Le Mans, samt et par svære crashes på bybanerne i København og Aarhus, holder den danske CUPRA-kører og tredobbelte danske mester nu en fjerdeplads i den samlede stilling – en position, han deler med sin hurtige teamkollega hos LM Racing, Nicolai Sylvest.


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

Planen for sjette afdeling af det danske standardvognsmesterskab, som afvikles på FDM Jyllandsringen den kommende weekend, er således at høste så mange point som muligt. Takket være en kæmpe indsats fra teamets mekanikerne er begge holdets CUPRA Leon Competición-racerbiler igen blevet gjort kampklare, og LM Racing har således meldt klar til nye udfordringer på Danmarks nationalracerbane.


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

– Først og fremmest en kæmpe tak til vores hårdtarbejdende mekanikere, som har lagt en kæmpe indsats i at få gjort vores racerbiler klar efter det store crash, som skete under starten på finaleløbet i Aarhus i sidste måned. Det var en voldsom ulykke, som desværre involverede en del biler, men heldigvis kom ingen kørere noget til. Både Nicolai (Sylvest, red.) og jeg måtte udgå fra løbet og mistede derfor vigtige point, så vi har virkelig noget at indhente den kommende weekend, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

– Vi har været hurtige i vores CUPRA-racere hele sæsonen, og hvis vi kan bibeholde farten på Jyllandsringen, så kan det blive en god weekend. Men udover at vi skal være både hurtige og heldige, så skal vores konkurrenter helst også have en dårlig weekend. Der er ret åbenlyst, at mesterskabet er blevet til en kæmpe udfordring for os, men vi er fortrøstningsfulde og må tage tingene løb for løb. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Jyllandsringen, som jo altid er garanti for godt ræs.


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

Sjette afdeling af TCR Denmark 2021 skydes i gang med træning og kvalifikation lørdag den 2. oktober, mens weekendens tre heats afvikles søndag den 3. oktober, hvor der desuden åbnes for publikummer. FDM Jyllandsringen har åbnet billetsalget, og TCR Denmark kan derudover følges på TV2 PLAY og på TV2 SPORT X fra klokken 13.45 søndag eftermiddag.


(Foto: Jan Magnussen Racing/Morten Andersen)

TCR DENMARK
TIDSPLAN – FDM JYLLANDSRINGEN

Lørdag 2. oktober
10.45 – Træning #1 (15 min)
12.50 – Træning #2 (15 min)
14.30 – Kvalifikation (10 + 10 min)

Søndag 3. oktober
11.20 – Warm-up (10 min)
12.00 – RACE #1 (15 min + 1 omg.)
14.30 – RACE #2 (15 min + 1 omg.)
15.20 – RACE #3 (20 min + 1 omg.)

Jan Magnussen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Nicolai Sylvest
  • LM Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •