Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Slutspurten nærmer sig for TCR Denmark

TCR Denmark 
01/10/21 

TCR DenmarkSlutspurten er så småt ved at sætte ind i TCR Denmark. Efter et højspændt byløb i Aarhus er serien i den kommende weekend tilbage på FDM Jyllandsringen - i mere vante rammer, om man vil.
 

Mesterskabet var vidt åbent i Aarhus, men efter et kaotisk sidste heat blev der igen vendt op og ned på situationen i toppen af Danmarks førende motorsportsserie.


To succesfulde weekender på bybanerne har været medvirkende til at bringe Kasper H. Jensen i føring i den samlede stilling.
(Foto: Kim Gripping/TCR Denmark)

I føring er finalevinderen fra Aarhus, Kasper H. Jensen. Honda-køreren kombinerede sin finalesejr med to andre top 3-placeringer i Aarhus, og det har bragt den forsvarende mester fra High on Cars Racing by Massive Motorsport i spidsen med 266 point foran Casper Elgaard med 238.

Elgaard havde en del af vejen også en god weekend i Aarhus, hvor han sikrede sig sin første heatsejr i hjembyen - men i finalen måtte Elgaard parkere bilen før tid, og det kostede i den samlede stilling.

Og nu vi er ved Peugeot, så er Michael Markussen absolut heller ikke er at afskrive i topkampen. Koldingenseren leverede endnu engang et sæt stærke resultater mellem Aarhus’ betonvægge og går med en samlet tredjeplads og 218 point ind til sæsonens to sidste afdelinger.


Michael Markussen har i lighed med Kasper H. Jensen haft godt med vind i sejlene til de to byløb i København og Aarhus, og Peugeot-køreren har nu alt linet op til en god sæsonafslutning.
(Foto: Niklas Majgaard/TCR Denmark)

Jan Magnussen, som ellers var godt i gang med at jage et comeback i mesterskabskampen, blev en del af det store startcrash i finalen i Aarhus og er nu at finde som nummer fire i tabellen, á point med holdkammerat Nicolai Sylvest, og duoen fra LM Racing er nu i en situation, hvor der skal en god pointhøst til for at kunne udfordre om pokalerne i top 3, når årets mesterskab bliver gjort op.

LM Racing har igen kæmpet en brav kamp for at få Cupra-racerne klar til weekenden, og ingen af bybanerne har været nådige overfor teamet fra Silkeborg i år. Copenhagen Historic Grand Prix endte med en stor skade til Magnussen, og i Aarhus var begge biler indblandet i det store sammenstød, som siden har kostet adskillige lange nætter i værkstedet.


Michael Carlsen måtte se føringen i Trofeo forsvinde i startcrashet i Aarhus.
(Foto: Kim Gripping/TCR Denmark)

Som femmer i den samlede tabel finder vi Michael Carlsen, der imidlertid måtte se sin føring i Trofeo forsvinde i det store uheld. Fynboen blev også indblandet og missede finaleheatet, hvilket i sidste ende også kostede Carlsen føringen i Trofeo. Klassen føres nu af René Povlsen, som tog andenpladsen i finalen i Aarhus, mens Johnny Vejlebo endte øverst på podiet.

Det ændrer dog ikke ved, at trioen René Povlsen, Michael Carlsen og Kenn Bach fortsat er de tre navne i kampen om Trofeo-titlen, som Povlsen er den forsvarende vinder af.

Og senest har LM Racing meldt sig klar, ligesom Michael Carlsen også blot mangler detaljer for at være klar årets sidste kamp om point på FDM Jyllandsringen.

Du kan følge det hele live på lægterne, hvor FDM Jyllandsringen allerede har åbnet billetsalget, og TCR Denmark kan derudover som altid følges på TV2 Play og på TV2 Sport X fra klokken 13.45 søndag eftermiddag.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •