Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Comebacks kommer efter hårdt arbejde

TCR Denmark 
29/09/21 

TCR DenmarkFlere teams har været på hårdt arbejde i den forgangne halvanden uge siden Classic Race Aarhus for at blive klar til årets næstsidste afdeling, som køres på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.
 

LM Racing blev igen hårdt ramt af bybanernes skyggeside og fik to biler skadet i det store uheld i finalestarten i Aarhus, mens også Michael Carlsen og Kristian Moe Sætheren var blandt de hårdest ramte i uheldet.

Status her i ugen op til årets næstsidste afdeling er til gengæld opløftende - kun detaljer mangler hos både LM Racing og Michael Carlsen, mens feltets eneste nordmand, Kristian Moe Sætheren, også melder at han regner med at være klar til weekenden.


LM Racing endte med at parkere begge biler i finalen i Aarhus, da også Nicolai Sylvests #11 var for skadet til at køre videre.

Stærk opbakning

For LM Racing er det desværre anden gang i år, at man har måttet tage de sene timer i brug for at få alt klart - og det er lykkedes takket være trofast opbakning fra sponsorer og fra teamets mekanikere, som har lagt en stor indsats for at blive klar:

- Det stod værre til end sidst, men det er lykkedes os igen - med god hjælp fra vores fantastiske sponsorer. Man må bare sige, at der er nogen, som holder hånden over vores team, og alle er er bare fuldstændig på og har gjort en kæmpe indsats for at få det her til at lykkes. Det er sponsorer, det er hele teamet bag og så videre - alle har givet den fuld gas, forklarer Lars Mogensen og tilføjer:

- Jeg må indrømme at da det lige skete, da tænkte jeg at det var ovre for teamet. Vi har brugt store ressourcer på at få rettet det hele op én gang, og så sker det igen. Men vi holder på og er klar til weekenden med begge biler - og vi har stadig et teammesterskab at køre om, konstaterer Mogensen.


Michael Carlsen og resten af holdet har været på overarbejde, men forventer også at blive klar til weekendens afdeling på FDM Jyllandsringen.

Michael Carlsen klar til fortsat mesterskabsduel i Trofeo

Også på Fyn er der blevet skruet til sent hos Michael Carlsen. Carlsen var indblandet i uheldet, men kunne allerede i Aarhus få bilen til at rulle på alle fire hjul. Men det betyder dog langt fra, at det fynske Peugeot-team ikke har haft deres at se til.

- Vi håber at blive klar. Vi har ordnet det meste, men fandt undervejs ud af, at forbroen på bilen har fået et hug - så nu venter vi på at få en erstatning hjem fra Frankrig. Vi satser i hvert fald på at blive klar, men som så mange andre er det her noget vi står og makker med efter fyraften, så det sætter ligesom automatisk sine rammer, forklarer Carlsen, der dog venter at være til start i sin 308 GTI TCR.

TCR Denmark kan i weekenden følges direkte på lægterne på Jyllandsringen, hvor billetsalget allerede er i fuld gang - og på TV2 Sport X, som sender søndag fra 13.45. Alle tre heats køres søndag.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •