Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Pilgaard starter lørdagens løb fra pole position

Super GT
Danmark 

25/09/21 

Super GT DanmarkKlokken 13.35 køres det første af weekendens fire løb for OK Oktan 100 Super GT Danmark på Ring Knutstorp, og efter den første tidtagning lørdag formiddag står det fast, at Casper Pilgaard, Ryomgård, skal starte dette løb på pole position.
 

Djurslændingen var ottendehurtigst i tidtagningen, hvor det lykkedes Martin Henckel Mortensen, Hals, at sætte hurtigste tid, mens Kevin Suensson, Gram, der atter er til start i klasen, blev noteret for næstbedste tid. Mikkel Mac, Nykøbing Falster, starter i denne weekend i en af de biler, som tidligere er blevet anvendt af Neopixels Motorsport.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

I den anden tidtagning var det netop Mikkel Mac, som satte hurtigste tid, nu med Martin Henckel Mortensen på andenpladsen. I denne tidtagning satte Ole Petersen ottendebedste tid og skal derfor starte søndagens første løb fra pole position.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Ring Knutstorp
  • 26/09/21 - Ring Knutstorp - Super GT Danmark
  •