Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel: Vi manglede bare nogle procenter

Super GT Danmark 
27/09/21 

Super GT DanmarkDet blev aldrig det store sus på Ring Knutstorp for Kevin Rossel, der ellers havde glædet sig til at prøve kræfter med en ny bane.
 

Forventningens glæde var bestemt til stede, men debut på Ring Knutstorp i Skåne levede ikke op til forventninger hos Kevin Rossel, der i begge løb måtte tage til takke med syvendepladsen. Det var langtfra nok til at tilfredsstille den ambitiøse østjyde, der havde lidt langt til det ellers vanlige smil.

- Jeg fik selv en dårlig start i mit første løb, hvor jeg mister et par pladser, men ellers synes jeg rent køreteknisk, at jeg kommer godt rundt på banen. Vi fandt vist alle sammen ud af, at den er lidt tricky, men så er den heller ikke værre, og det er bare afgørende, at du skal have lidt overskud for at komme forbi, når starten er gået. Der manglede vi nogle procenter, så vi formår aldrig at stikke næsen frem, hvor det for alvor er sjovt, konstaterede Kevin Rossel, som er fast besluttet på, at året serie i Super GT skal sluttes ordentligt af på Padborg Park i dagene omkring den 17. oktober.

- Vi har da alle sammen ønsket os mere af den her sæson, men nu handler det om at yde en professionel indsats. Det blev aldrig det store sus her i Sverige, men det får os ikke til at resignere. Nu må vi bruge tiden fornuftigt til at kigge på, hvordan vi kan hive lidt ekstra ud alle vegne – både på mand og bil – så vi kan runde godt af. Vi forlanger altid meget af os selv, og det bliver ikke mindre på sådan et tidspunkt, fastslår Kevin Rossel, der efter den sidste afdeling af Super GT også har et løb tilbage i den europæiske Super Trofeo-serie, hvor det går løs i Lamborghinien på den italienske bane Misano i den sidste weekend i oktober.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Knutstorp
  • 26/09/21 - Ring Knutstorp - Super GT Danmark
  •