Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 2

Christian Lundgaard kører point hjem i Rusland

FIA Formula 2 
26/09/21 

Christian Lundgaard leverede to stærke løb ved sjette afdeling af Formel 2, der blev afviklet på bybanen Sochi i Rusland. Kraftigt regnvejr ændrede afviklingen af Formel 2 afdelingen, da det ene af lørdagens to løb måtte aflyses og der derfor kun blev afviklet to løbet ved denne afdeling. Christian Lundgaard scorede point i begge løb.
 

Christian Lundgaard kvalificerede sin Formel 2 racer fra ART Grand Prix som nummer tolv. Ved første løb, der blev afviklet sent lørdag eftermiddag, kørte Christian Lundgaard et stærkt løb på en delvist våd bane. Med kun et tørt spor var det svært at overhale udenfor sporet. Men Lundgaard var en af de første - og eneste - der leverede overhalinger og han avancerede fem pladser i løbet og kørte i mål på en pointgivende syvendeplads.


Christian Lundgaard.
(Foto: Getty Images)

Ved søndagens hovedløb, med indlagt dækskifte, startede Lundgaard igen fra tolvte startposition. Herfra leverede han en stærk start og et stærkt løb og kom i mål i niende position.

"Det var godt, at komme i pointene i begge løb efter en svær kvalifikation" fortæller Christian Lundgaard fra Sochi. "Men når det er sagt, så var det endnu en svær weekend. Vi kommer ikke rigtig fremad og det er svært at forstå, hvor tingene går galt. Når vi kommer til et nyt løb, så tror vi, vi har løst problemet fra sidste løb. Men hver gang vi har løst et problem, så dukker der noget nyt op. Vi mangler for meget i forhold til sidste år og jeg har svært ved at svare på, hvad der går galt. Så desværre er vi ikke hurtige nok, hvilket man kan se på resultaterne i år."

Stilling i Formel 2 efter 6. afdeling
1. Oscar Piastri, Prema Racing #2, 178 point
2. Guanyu Zhou, Uni-Virtuosi Racing #3, 142 point
3. Robert Schwartzman, Prema Racing #1, 135 point
4. Dan Ticktum, Carlin #5, 129 point
-
11. Christian Lundgaard, ART Grand Prix #9, 43 point

Resterende løbskalender
7: 3-5/12 Jeddah, Saudi Arabien
8: 10-12/12 Yas Island, Abu Dhabi

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Se highlights her: Sprint race 1 og Feature race
Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Sochi
  • 26/09/21 - Sochi - FIA Formula 2
  •      ASETEK SIMSPORTS