Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen udgik efter punktering på Nürburgring

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

26/09/21 

Michael Christensen fik ikke føjet endnu en sejr på Nürburgring Nordsløjfen til de øvrige tre, han har vundet i år. Christensen stillede til start med Michael Ammermüller, der ikke havde kørt på den udfordrende racerbane i 4 år og det kunne desværre tidligt ses. Muligheden for en top tre placering forsvandt med en time tilbage af løbet, da Michael Christensen måtte stoppe den neon gul-grønne Porsche 911 GT3 R med en punktering.
 

Michael Ammermüller startede løbet fra niende startposition. Ammermüller havde ikke kørt løb på banen i 4 år og efter 45 minutter var han på en 11. plads, 45 sekunder efter den førende bil. Michael Christensen kom i bilen med to timer tilbage af det fire timer lange løb og han fik kørt Porschen op på fjerdepladsen. Men med en time tilbage blev han ramt af en punktering.

"Det var ikke vores bedste løb" fortæller Michael Christensen. "Min teamkammerat, der normalt er rigtig god, havde ikke kørt på banen i 4 år og det viste sig desværre, hvor meget det betyder, at have kørt her ofte. Han mistede lidt for meget tid og så startede han lidt for langt nede, hvilket ikke var hans skyld.

Jeg kom i bilen til de sidste to timer, men i starten af mit andet stint fik jeg en punktering, da der stadig var 19 km. til pitten. Der vidste jeg godt, at vores chance for sejr var væk. Jeg aftalte med teamet, at jeg skulle forsøge at liste bilen tilbage til pitten, men hvis jeg begyndte at mærke, at bilen var ved at blive ødelagt af at køre med det flade dæk, så ville jeg stoppe. Og med 6 km. tilbage til pitten kunne jeg mærke bilen var ved at skilles ad, så jeg stoppede og så var løbet slut. Men sådan er racing en gang imellem."

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Se highlights her:

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 25/09/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •