Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen endnu en gang til start på Nürburgring Nordsløjfen

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

24/09/21 

Selvom Michael Christensen ikke har kørt hele den tyske VLN-serie, Nürburgring Langstrecken-Serie, så er han atter på startlisten i Manthey Racings neon gul/grønne "Grello" Porsche 911 GT3 R, når ottende afdeling afvikles på den 24 km. lange Nürburgring Nordsløjfe lørdag kl. 12. Ved løbet, der køres over 4 timer, deler Michael Christensen denne gang Porschen med tyske Michael Ammermüller.
 

For Michael Christensen har netop Nürburgring Nordsløjfen, der betegnes verdens mest udfordrende racerbane, budt på nogle af sæsonens store succes'er. Han vandt i juni måned en af karrierens helt store sejre, da han vandt 24 timers løbet på banen og han har desuden vundet både 4 og 6 timers løb på banen i år.


(Foto: Porsche)

18 biler stiller til start i samme klasse som Michael Christensens Porsche, GT3 (SP9), der er feltets hurtigste klasse. Mere end 140 biler stiller til start i løbet ialt.

"Jeg er glad for, at blive kaldt ind til endnu en weekend på Nürburgring Nordsløjfen" fortæller Michael Christensen. "Det er altid spændende og en stor udfordring, at køre på den bane og vi kan hele tiden lære og blive bedre. Det er også derfor vi er her igen. Det er en del af vores udviklingsproces med henblik på 2022, så vi er så godt stærkt forberedt som muligt til 24 timers løbet, der er et rigtig vigtigt løb for Porsche. Jeg glæder mig til at skulle køre med Michael (Ammermüller - red.). Han er en erfaren kører og jeg håber vi kan køre med om endnu en sejr."

Løbet afvikles over 4 timer og starter lørdag den 25. september kl. 12.00.

Løbet kan følges live på Nürburgrings YouTube-kanal.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 25/09/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •