Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel foran svensk debut

Super GT Danmark 
23/09/21 

Super GT DanmarkNår Super GT tørner ud på Ring Knutstorp i Skåne, er det første gang Kevin Rossel prøver kræfter med den svenske bane. Det bliver derfor en spændende opgave for vejlenseren, der har alt at vinde.
 

Hvis der er noget, som Kevin Rossel har fået erfaring med de seneste sæsoner, er det at prøve kræfter med nye, europæiske baner, og han satser på, at læringen fra Super Trofeo kan tages med, når den hjemlige Super GT denne gang bevæger sig udenfor landets grænser. Det sker på Ring Knutstorp i det sydlige Sverige, hvor den talentfulde østjyde aldrig har kørt før.


Andreas Jochimsen(t.v.) og Kevin Rossel(t.h.)

- Det er bare fedt at få lov til at indtage en ny bane, og jeg tror da måske, at jeg har en lille fordel, fordi jeg efterhånden har prøvet en del forskelligt på den konto. For os gælder det bare om at gå efter sejren på dagen, så vi har ikke noget at tabe, men derimod alt at vinde. Jeg har haft Super GT sideløbende med de europæiske løb i Super Trofeo, så det har ikke været muligt at deltage hver gang, og derfor er den samlede stilling heller ikke det mest afgørende. Nu skal vi bare gå efter alle de sejre, som vi kan få, og det må da meget gerne starte på Ring Knutstorp, fastslår Kevin Rossel, der netop er hjemvendt fra Italien, hvor han været til træningssession som en del af Lamborghinis Young Drivers-program.

- Her har jeg mulighed for at måle mig med andre stærke kørere, som Lamborghini også ser noget fremtid i, og så er det selvfølgelig et godt udstillingsvindue til fremtiden. Det giver mig en masse at vide, at der bliver holdt øje med, hvad der bliver leveret, og det giver mig kun mere blod på tanden. Jeg har ambitioner om meget mere på de europæiske baner, men det kræver et højt niveau hver gang. Derfor skal jeg også levere, når vi i weekenden rammer Sverige, konstaterer Kevin Rossel, der har en god mavefornemmelse.

- Vi havde god fart, da jeg sidste var i bilen, og teamet arbejder godt med tingene, så forudsætningerne burde være til stede. Nu handler det bare om at indstille sig hurtigst muligt på de nye rammer, og det ser jeg virkeligt frem til.

Der er løb både lørdag og søndag i Super GT-afdelingen på Ring Knutstorp i weekenden 25. og 26. september.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Kevin Rossel
  • Ring Knutstorp
  • 26/09/21 - Ring Knutstorp - Super GT Danmark
  •