Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Seerrekord for TCR Denmark: På Gallups top 10 på TV2 Sport med 47.000 seere

TCR Denmark 
21/09/21 

TCR DenmarkTCR Denmark er vist live siden seriens start i 2020. I år skiftede TCR Denmark til TV2 Sport, og siden da har seertallene været i hastig fremgang. I weekenden blev Classic Race Aarhus intet mindre end en ny rekord for serien.
 

Gallups seneste måling har nemlig fået TCR Denmark ind på listen over de mest sete programmer på TV2 Sport, da 47.000 seere søndag eftermiddag tunede ind og så løbene fra Mindeparken i Aarhus. Det er en ny rekord for serien, og det gør TCR Denmarks sending til det 7. mest sete program i den seneste uge på TV2 Sport, forklarer bestyrelsesformand Bent Dyhre Hansen:

- Det er jo en milepæl for os at være i top 10 på TV2 Sport. Det er glædeligt for dansk motorsport, og det vidner om, at interessen for det tætte ræs i TCR Denmark er stor. Meningen med TCR har altid været at komme bredt ud til de danske fans og at give familien Danmark fantastiske motorsportsoplevelser med biler, de kender ude fra vejene.


Et stort udvalg af bilmærker på banerne har givet TCR Denmark en stærk position i den verdensomspændende kæde af TCR-serier.

Seerrekorden fra Aarhus er desuden produktet af, at der foregår et stort arbejde i kulissen bag serien for at kunne levere et stærkt tilbud til fans, kørere, teams og sponsorer. Det er et vidnesbyrd om en stor interesse for de topnavne, der kører TCR Denmark, samt de mange bilmærker, som hver eneste weekend er repræsenteret i TCR Denmark - hvad enten det er Peugeot 308, Honda Civic, Cupra eller Opel Astra med videre.


High on Cars Racing by Massive Motorsports Kasper H. Jensen er aktuelt mesterskabsførende.

Seertallene glæder seriens administrerende direktør Martin Jensen:

- Det, vi som organisation arbejder med hver eneste dag, er at give vores teams og kørere de bedst mulige betingelser og den optimale synlighed. 47.000 seere i søndags er et klart bevis på, at vi leverer stor synlighed. Et fantastisk resultat for serien, og som virkelig giver os mod på mere.

Næste løb er den 3. oktober på FDM Jyllandsringen, og det sendes på TV2 Sport.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/09/21 - Mindeparken (Gadeløb) - TCR Denmark
  •