Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Fuhlendorf måtte føle sig frem i Tyskland

Rally 
20/09/21 

Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen drog forrige weekend til Süderbrarup i Tyskland for at deltage i Cimbern Rallye – et rally der i flere år har talt med i det danske rally mesterskab.
 

I år talte det med i flere tyske mesterskaber og Mini Rally Syd turneringen og derfor var der et overtal af hurtige tyske mandskaber, hvorimod vi havde en lille ”danskerlejr”.

Jeg anser Cirmbern Rallye som et svært rally og 2021 udgaven var ingen undtagelse siger Finn Thomsen og fortsætter ” det var lykkedes løbsledelsen at lave svingkombinationer nok til en hel DM sæson og kombineret med regn og muder fra landbrugmaskiner var alle ingredienser til stede for et spændende, men udfordrende løb”.


Mulighederne for at sætte bilen i et stengærde eller en grøft var store ved Cimbern Rallye 2021.

Vi var taget til Süderbrarup for at få prøve kilometer ind på kroppen i vores helt nye bil suplerer Morten Fuhlendorf ”derfor var vi ikke så fokuseret på resultatet, men startede dog ud på prøve 1 med ambitionen om at presse lidt på indtil vi oplevede en vildt glat og uforusigelig prøve, hvor adskillige huller i hegn med hjulspor igennem og parkerede rallybiler viste at der skulle passes på.

De andre hastighedsprøver viste sig at være som den første, så derfor gik vi tilbage til det primære fokus med at få prøvekilometer ind på kroppen og så afprøve lidt forskelligt opsætninger gennem dagen.


Under det her underlag er der faktisk beton.

Det lykkedes at komme gennem dagen uden de store problemer, selvom vi følte at vi kørte som pensionister og vi kunne tilfredse drage hjem og gøre klar til sidste DM afdeling i rally, der gennemføres 9 oktober i omegnen af Tarm.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Morten Fuhlendorf
  • Schleswig
  • 11/09/21 - Schleswig - Rally
  •