Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Stærk Magnussen-start i Aarhus

TCR Denmark 
18/09/21 

TCR DenmarkJan Magnussen blev på alle måder den, man skulle overgå i TCR Denmark lørdag. Magnussen tog kvalifikationens bedste tid i sikker stil med syv tiendedele af et sekund over holdkammerat Nicolai Sylvest, og Cupra-racerne satte sig på feltet fra start.
 

Starten af 1. heat blev lidt af et brag, hvor Kasper H. Jensen og Casper Elgaard endte i infight lige fra start - Elgaard blev skubbet lidt på tværs i duellen og det bragte Kasper H. Jensen frem, hvor han kunne sætte jagten ind på Nicolai Sylvest og andenpladsen.

Sylvests jagt på en god start på weekenden led imidlertid senere et knæk, da han punkterede og måtte udgå - hvilket i sidste ende åbnede for at Kasper H. Jensen og High on Cars Racing by Massive Motorsport kunne tage andenpladsen og en vigtig pointhøst.


Kenn Bach og Philip Lindberg i duel i første sving - løbet blev en succes for begge, og de starter henholdsvis som nummer 1 og 2 i morgen til 2. heat.

Michael Markussen fik igen gjort god brug af sin taktiske finesse og kørte et klogt løb, hvor han holdt sig ude af problemerne og endte som treer foran en hårdt kæmpende Casper Elgaard. Femmer blev Philip Lindberg fra Insight Racing, som fik sat et godt løb sammen, mens Kenn Bach med en samlet sjetteplads tog sejren i Trofeo og starter på pole position i morgen.


Masser af tilskuere på plads i Aarhus!

På bybaner som denne i Aarhus vendes de første seks biler i startgridden til heat 2 i morgen formiddag, og derfor bliver det med Bach på pole position foran Lindberg.


Allan Kristensen blev ramt hårdt i starten og måtte udgå.

Kampen i Trofeo blev i øvrigt ramt af et sammenstød fra første færd, da Meteor Racings Allan Kristensen var uheldig at blive ramt i første sving, så han knak et baghjulsophæng. Løbet udviklede sig til at blive ét, der gav lidt forskydninger i den samlede titelkamp, for Johnny Vejlebo blev nummer to i klassen foran René Povlsen, og Kenn Bach henter derfor ind i den samlede stilling i Trofeo med lørdagens resultat.

TCR Denmark kører igen søndag med heat 2 og 3 klokken 11.00 og 13.55. Der sendes live på TV2 Sport og TV2 Play fra 12.30 - bemærk det tidlige tidspunkt!

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/09/21 - Mindeparken (Gadeløb) - TCR Denmark
  •