Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Sølv på et sølvfad

Rally Sprint 
15/09/21 

Det LYKKEDES her i den sidste afdeling af Yokohama Mesterskabet ØST at køre sølvmedaljen i hus i deres klasse, for Team Hyllinge Racing, det var også målet for dagen race på Avedøre Holme, en prøve med fart og tempo, men også ekstrem glat og giftig under våde betingelser.
 

JOHN FREDERIKSEN havde Lille Larsen (aka Brian) i højre sædet i den brutale BMW, og første heat var under våde konditioner, og denne her prøve er bare ekstrem glat i det føre, så den krasbørstige BMW med små 350 heste blev nænsomt gasset til i det første heat.

”Prøven er bare svær i vådt føre, og de store Hofmannsklodser skal man ikke udfordre, for de vinder enhver kollision. Men vi hævede tempoet undervejs, og prøven er i tørvejr super sjov og hurtig, og JA at komme i mål, det var en sejr i sig selv, så nu er Bimse og jeg glade for hinanden igen”, slutter John med et glimt i øjet og med et stort bredt smil.

Mange var forbi at hilse på teamet på servicepladsen, og netop det er der god tid til i denne mesterskabsserie, her går det sociale hånd i hånd med det sportslige, og det passer faktisk godt til den danske mentalitet.

REN OPTUR _ sølv hjemkørt i sidste øjeblik, og BMW’n lød som en arrig tiger, og det var dejligt for hele teamet at mærke lidt succes efter et hårdt mentalt år, men TEAM HYLLINGE RACING er tilbage i gear, og humøret er til GULD.

OG HUSK SÅ LIGE !!!! John Frederiksen Rally Show nu på søndag den 19. september, med start på Guldalderen i Hedehusene, teamet har start nummer 1, med starttid 0930, og der skal køres 3 heat på en fin rundbane, ses vi der …

Team Hyllinge Racing

Allan POST


Læs mere om:
  • Avedøre
  • 12/09/21 - Avedøre - Rally Sprint
  •