Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen sejrer igen på Nürburgring Nordsløjfe

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

12/09/21 

Michael Christensen og hans teamkammerat Kevin Estre kørte deres neongule "Grello" Porsche 911 GT3 R først over målstregen, da der i weekenden blev afviklet 6 timers løb på verdens mest udfordrende racerbane Nürburgring Nordsløjfe. Sejren var den 55. for Team Manthey Racing og Porsches sejr nummer 222.
 


(Foto: Porsche)

Kevin Estre startede i bilen fra sjette startposition i det store felt på 143 biler, hvoraf de 19 biler var i den hurtigste klasse GT3 (SP9). Estre leverede en super start og bragte bilen op på anden position i første sving. Herefter blev det til en tæt duel med BMW M6 GT3. Da Michael Christensen kom i bilen trak han fra BMW'en og han kørte efter et flot løb i mål på førstepladsen med et forspring på 20 sekunder til BMW'en.


Michael Christensen og Kevin Estre.
(Foto: Porsche)

"Det var dejligt med endnu en sejr på Nürburgring" fortalte en glad Michael Christensen efter løbet. "Nürburgring Nordsløjfen er svær at mestre igennem et helt løb. Der kan ske så mange ting og du kan hurtigt blive fanget i trafik og uheld, når du skal overhale de mange langsommere biler. Men denne gang forløb det hele perfekt. Kevin (Estre - red.) laver en god start, så det var perfekt. Da jeg kommer i bilen, er det stadig tæt med BMW'en, men jeg trækker et hul og derfra var det nogenlunde ligetil. Vi forvaltede vores fart godt uden at lave fejl og vi havde en god strategi. Så i forhold til hvordan løb ellers kan opleves på Nürburgring, så var dette løb for en gang skyld med relativt lidt stress og det var dejligt, at køre sådan en sejr hjem."

Se højdepunkterne fra løbet her:

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 11/09/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •      ASETEK SIMSPORTS