Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen til start på Nürburgring Nordsløjfe

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

09/09/21 

Michael Christensen stiller lørdag til start i den populære neon-gul/grønne "Grello" Porsche 911 GT3 R på Nürburgring Nordsløjfen. Det sker når 7. afdeling af NLS-serien afvikles på den 24 kilometer lange udfordrende bane.
 

Michael Christensen har i år fejret stor succes på banen, da han vandt 24 timers løbet tilbage i juni måned. To af medkørerne fra det løb, Kevin Estre og Lars Kern, er med på bilen i lørdagens løb.

Der kommer ialt 143 biler til start i løbet, der afvikles over 6 timer. Michael Christensens Porsche 911 GT3 R fra Manthey Racing, med startnummer 911, stiller til start den hurtigste klasse GT3 (SP9), hvor ialt 19 biler er meldt til.

"Vi har jo ikke kørt hele NLS-serien, så det her løb er bare et selvstændigt løb for os, hvor vi selvfølgelig vil køre for at vinde, men også bruger til at gøre os bedre og mere forberedt til næste års 24 timers løb" fortæller Michael Christensen. "Det fortæller lidt om vigtigheden af 24 timer på Nürburgring, at vi allerede nu, har fokus rettet mod det løb i 2022, men vi ved, at man altid kan lære og forbedre sig. Men det er fedt, at komme tilbage til Nürburgring Nordsløjen og dejligt at være sammen med de samme kørere. Det er altid fedt at køre i Grello-bilen, så sammen med de teamkammerater og i de omgivelser, så kan det kun blive godt."

Løbet afvikles over 6 timer og starter lørdag den 11. september kl. 12.00.

Løbet kan følges live på Nürburgrings YouTube-kanal.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 11/09/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •      ASETEK SIMSPORTS