Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC Historisk

René Prang igen på banen efter længere pause

MC historisk 
08/09/21 

I de sidste par år, har René Prang ikke kørt ret meget roadracing, men i weekenden d. 4 & 5. september var han igen tilbage i sadlen, da finalen om DM i Classic SuperBike blev kørt på Ring Djursland.
 

Det er stadig den samme Ducati 916 SP fra 1994, som René Prang tidligere har vundet DM med i 2016 og 2017. I 2018 blev det til en bronzemedalje.

Der skulle lige bankes et tykkere lag rust af rutinen og kørerteknikken, inden den erfarne roadracer, viste at han stadig Kan hamle op med såvel gamle som nye og yngre konkurrenter. Lørdag kørte René Prang således den hurtigste tid af alle roadracere på Ring Djursland.


Prøvestarten er gået, hvor René Prang #13 kommer bedst fra start. Rollerne byttedes i løbet, hvor det var August Kroon #36 der kom bedst fra start. #27 Casper Villadsen.
(Foto: Erling Prang)

Søndag blev det til pole position til heat 2. så der var lagt op til en hård fight med den unge talentfulde August Kroon, der vandt løbet lørdag, og suverænt i spidsen for serien. René Prang kørte kun med i denne ene afdeling af serien, og havde derfor ingen mulighed for en mesterskabsplacering.


Starten er gået og August Kroon #36 har lagt sig i spidsen, #27 Casper Villadsen, #13 René Prang, #30 Ulrik Hasager, #33 John Korsbak på de efterfølgende pladser.
(Foto: Erling Prang)

Løbene lørdag og søndag gav en 2. plads til René Prang, hvilket han selv var meget tilfreds med. Hermed viste han sig stadig konkurrencedygtig, også selv om alder og manglende træning og forberedelse burde komme til udtryk ved den lejlighed. Men nej - den alderstegne Ducati, der bare kørte som en gammel hankat, og dens ditto rytter ville noget andet, da starten gik på Ring Djursland.


Fra v. René Prang - August Kroon og Ulrik Hasager.
(Foto: Erling Prang)

Det unge talent August Kroon,,var der ikke nogen, der kunne gøre noget ved. Han kørte bare og førte fra start til mål.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •