Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Nürburgring Langstrecken Serie

The Young KRS Danes er klar til 7. afdeling af NLS på Nürburgring

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

07/09/21 

The Young KRS Danes, Kaj Schubert og Lucas Daugaard, er igen klar efter en 8 uger lang sommerpause, når 7. afdeling af NLS køres på Nürburgring i Tyskland lørdag den 11. september.
 


(Foto: Racephotography af Denis P)

Med en føring i V5 klassen og i juniormesterskabet og en 3. plads i det samlede klassement har Kaj Schubert og Lucas Daugaard, The Young KRS Danes, noget at forsvare, når serien byder på årets 6 timers løb. De unge danskere stiller igen op i en Porsche Cayman V5 for det tyske team, KRS Motorsport, og med kun 2 kørere på bilen er der mulighed for masser af køretid.


(Foto: Racephotography af Denis P)

Sommerpausen er gået med fysisk træning og simulatortræning, så de 2 unge kørere er klar til udfordringerne på den krævende bane. ”Vi er selvfølgelig spændte på det kommende 6 timers løb, men vi har en god mavefornemmelse, for vi har et super professionelt team til at bakke os op, siger Kaj Schubert og Lucas Daugaard”


(Foto: Racephotography af Denis P)

Denne gang åbnes der endnu mere for tilskuere, så der er store forventninger til stemningen fra tribunerne.
Løbene sendes på NLS´ YouTube-kanal.

The Young KRS Danes

Daugaard Racing


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Lucas Daugaard
  • Nürburgring
  • 11/09/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •      ASETEK SIMSPORTS