Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing klar igen

Super GT Danmark 
03/09/21 

Super GT DanmarkNight Race på Padborg Park er allerede i gang, da der i denne weekend køres fredag og lørdag. Efter kvalifikationerne ser det fornuftigt ud for de to biler i Nymark Racing.
 

Frederik Nymark var femte hurtigst i sin kvalifikation og er godt tilfreds med bilen. Frederik glæder sig til lørdagens løb i mørke. Frederik Nymark kan faktisk godt lide at køre i mørket og har tidligere fået nogle ganske gode resultater ved tidligere Night Race.


(Foto: Motorsporten.dk)

Christoffer Christensen glæder sig til den nye udfordring, men en smule skuffet efter kvalifikationen. Her blev han nummer elleve i kvalifikationen, til trods for at han i onsdags testede på banen med nogle ret hurtige tider. Han vil dog kæmpe for at komme frem i feltet under lørdagens løb.

Mikkel Mac fik ikke kørt mange meter sidste gang på Jyllandsringen, da bilen ikke ville starte. Fejlen viste sig at være en knækket ledning og et par relæer som ikke ville lege med. I fredagens kvalifikation drillede bilen så lidt igen, da servo styringen gav Mikkel problemer. Han endte sin kvalifikation som nummer syv.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da man vender en del af feltet til den første start ser det ikke helt tosset ud med start placeringerne for Frederik og Mikkel.

Hvis du ikke har mulighed for at se løbet live på en dejlig sommer aften har du mulighed for at streame løbene på Youtube: https://www.youtube.com/SuperGTdanmark.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 04/09/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •