Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Mørket venter Legend Car-kørerne

Legends Car Cup 
02/09/21 

Legends Car CupNight Race danner rammen om sjette afdeling i OK Mobil 1 Legend Car Cup
 

Efter sommerferien har udfordringerne væltet frem for deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. I forrige måned gjaldt det årets første gadeløb på Bellahøj Park i København. Lørdag byder programmet på Night Race. Det traditionsrige løb på Padborg Park, hvor racet på asfalten fortsætter, efter at solen er gået ned.


Racet i mørket gør Night Race på Padborg Park til noget helt specielt.
(Foto: Henning Smed)

Traditionen tro skal deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cup køre tre løb. Det sker lørdag, hvor de to første skydes i gang henholdsvis klokken 13.25 og 16.55, mens det tredje og sidste løb først startes klokken 20.55. Og det er godt tre kvarter efter, at solen er gået ned over den vestligste del af den sønderjyske racerbane.

Det er to år siden, der sidst blev kørt Night Race – coronaens tilskuerbegrænsninger forvandlede sidste års septemberløb til et Light Race – men i 2019 blev publikum vidne til tre tætte og nervepirrende race, hvor specielt finalen bød på en ekstra oplevelse. Der er tradition for, at deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cup til netop dette løb placerer lidt mere lys end påkrævet på de små racerbiler, ligesom man efter passagen af målstregen ikke holder sig tilbage med at underholde med snurreture og andet spas.

Ophævelsen af corona-restriktionerne betyder, at der til Night Race ikke er nogen begrænsninger for publikum, der kan opleve begivenhederne fra tilskuerpladserne rundt om banen, men hvis man ikke er i det sønderjyske lørdag, har man alligevel mulighed for at opleve alle tre lørdagsløb live. Det sker på youtube.com/supergtdanmark.

OK Mobil1 Legend Car Cup
Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 04/09/21 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •