Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

E-Sport

Nyt professionelt e-sport hold - med Lasse Sørensen i front

E-Sport 
01/09/21 

Det danske e-sportshold FYRA går nu hele vejen og bliver professionel. Efter mange internationale sejre og store resultater plus den stigende interesse for netop e-sport racing så har det danske sim-racing team med navnet FYRA nu valgt at gå ind i sporten med en professionel tilgang. Med stærke investorer bag og god økonomisk ballast har de sikret sig kontrakter med nogle af verdens bedste e-sport racerkørere.
 

Lasse udtaler: Dette er et kæmpe spring inden for dansk e-sport racing og vi bliver med dette initiativ et af verdens bedste og mest professionelle e-sports racing teams. Vores ambitioner er store, og vi forventer at være med helt i toppen af de største internationale og nationale løb. Sponsor potentialet er enormt og vi har allerede sikkert aftaler med interessante sponsorer som allerede nu kan se kæmpe muligheder i denne nye form for markedsføring.

FYRA kommer blandt andet til at deltage i det officielle danske mesterskab i samarbejde med Porsche Danmark, som sidste år blev sendt direkte på TV2. Derudover vil FYRA være at finde i de største internationale serier, hvor vi skal ud og vise det danske flag frem.

Lasse Sørensen som er Team chef for den nye satsning har selv dybe rødder i virkelighedens motorsport verden og vandt i 2019 det Europæiske NASCAR mesterskab, og i 2017 DTC mesterskabet med Team Flexlease.nu. I 2014 vandt han det Franske F4 mesterskab. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Aston Martin fabrikskøreren Marco Sørensen, som er regerende verdensmester for sportsvogns klassen GT PRO i bilen ”Dane Train”, sammen med sin makker Nicki Thiim.


På billedet ses fra venstre til højre “Kevin Nielsen, Anton Güllich, Victor Nielsen, Rasmus Busk, Lasse Bak, Mikkel Gade, Lasse Sørensen (Team Chef)”.

FYRA ApS


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •