Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Lodsen angriber Lolland Falster

DM Rally 
25/08/21 

- og den berømte Lods i rallysporten er, John Frederiksen fra Herlufmagle, som i den kommende weekend skal deltage i femte afdeling i det danske mesterskabt i rally, rallyets navn er AU2PARTS Sydhavs Rally 2021.
 

SAMMEN med sit team, Team Hyllinge Racing og sin codriver Thomas Holm Hansen/Hyllinge, så skal teamet sammen i gear igen efter lang tid uden for rampelyset, men nu er de klar til årets største rally.

SHORT RALLY

, rallyet er lidt anderledes da man kan køre fredag aften hvor der er 6 hastighedsprøver, der kan man sammenlagt få 10 point for en klassesejr, men teamet kører kun lørdag, og der er point systemet som i et normalt DM tællende løb. Derfor kan man tilmelde sig MAXI eller SHORT Rally …

JOHN

, ”vi er så lang bagud på point, grundet to afdelinger helt uden point, og derfor angriber vi kun lørdagens prøver, hvor der skal køres 4 forskellige prøver 2 gange hver, det kaldes SHORT Rally i dette løb. Dog er muligheden stadig for at besætte anden eller tredjepladsen totalt set i dette års mesterskab stadig tilstede, men det kræver uheld fra konkurrenterne især hvis andenpladsen skal realiseres”.

”Game planen er at få kørt et godt rally, få rytmen ind i kroppen igen, og så ellers skrabe så mange point sammen som muligt, vi er klar hele temaet, bedyrer en KLAR John Frederiksen.

Prøverne er som skabt til teamets HAN-DYR af en rallybil, BMW’n, da prøvernes udformning vil kræve høje omdrejninger og det i sjettegearet, med fuld gas !

Prøverne er af hurtig karakter, og BMW’n skal nok få brugt alle sine HAN heste, men at køre så hurtige prøver er ikke så nemt som skrevet, for konsekvensen ved en afkørsel er dermed også større, så fokus og koncentration er vigtige parametre for teamet.

FOR Team Hyllinge Racings vedkommende starter rallyet lørdag formiddag, med startnummer 29 ud af 83 tilmeldte mandskaber, og John håber på en hurtig, sjov og dejlig dag iblandt sine ligesindede motorsports venner.

Løbets hjemmeside er : https://www.sydhavsrally.dk/

Team Hyllinge Racing

Allan POST


Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 27/08/21 - SydhavsRally - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: