Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf er klar til DM 5 i rally efter test i ny bil.

DM Rally 
25/08/21 

Den Peugeot 208 rally4 Michael Fuhlendorf havde håbet at køre 2021 sæsonen i kunne grundet Corona og en enorm interesse for bilen simpelthen ikke leveres fra Peugeot Sport i Frankrig.
 

Vi var så heldige at Brian Madsen Sport gav os muligheden for at køre i min bil fra sidste år og vi var så småt begyndt at forberede os på at køre sæsonen færdig i den bil.

Det lykkedes for Brian Madsen at få vristet en Peugeot 208 Rally4 ud af PSA Sport til levering omkring sommerferien og derfor er sommeren gået med at klargøre den nye bil.

Det har ikke været muligt med de helt store test så vi meldte os til et Yokohama løb for at prøve at køre i en turbo bil siger Morten Fuhlendorf - bilen kører rigtig godt og anderledes og vi skal øve os lidt inden den rigtig kan bruges, men udover et lille møde med en chikane havde vi en god dag.


Lige nu er Morten Fuhlendorfs Peugeot hvid, men vi forventer at få den dekoreret inden DM 5 i rally.

Nu ser vi frem til DM 5 på Lolland Falster 27-28 august, hvor der skal køres hastighedsprøver i 2 dage med 160 kilometer hastighedsprøver. Vi glæder os rigtig meget til at rigtigt at prøve vores nye bil, selvom det bliver et stor udfordring med så mange prøve kilometer, men det positive er at det giver en masse erfaringskilometer på kort tid siger en glad Morten Fuhlendorf.

Vi glæder os rigtig meget til at prøve bilen i DM sammen og er meget spændte på hvor vi ligger i forhold til de andre i den største klasse i feltet, hvor alle kører til grænsen.

Lige nu er bilen bare hvid, men vi håber at Brian fra BMS Reklame kan nå at få sat noget dekorering på den inden DM.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 27/08/21 - SydhavsRally - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: