Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

CMD Motorsport fik begge mand på podiet ved Grand Prix Danmark

DS3 Cup 
24/08/21 

For CMD Motorsport gav årets Grand Prix Danmark på Jyllandsringen ingen heatsejre, men til gengæld nåede både Jacob Sevel og Nicolai Baltzer på podiet - det er Baltzers første podie i banesport.
 

I en særdeles vellykket weekend, hvor DS3 Cuppen fik endnu flere kørere tilbage efter coronarestriktionerne er blevet lettet, var der for alvor krig på kniven. Og det fik Jacob Sevel at mærke i begge heats, hvor han lørdag var i en god fight med én af seriens nytilkomne, Kevin Brandsborg.

Brandsborg startede fra pole position og fik sig hurtigt positioneret, mens Sevel forsøgte at gøre noget ved vestjydens føring. Det endte dog med vestjysk sejr foran netop Sevel, mens Nicolai Baltzer kørte et klogt heat rent taktisk og fik snoet sig udenom den ballade der opstod, da to konkurrenter stødte sammen i kampen om tredjepladsen. Det sammenstød åbnede døren for Baltzer, som på weekendens første heat fik opfyldt sit mål for weekenden - at tage en pokal.

Søndags reverse grid-løb, hvor de seks bedste fra 1. heat bytter plads, blev lidt den samme historie. Begge de gule CMD-racere fik fantastiske starter, og Jacob Sevel og Nicolai Baltzer lå hurtigt nummer to og tre i feltet.

Bedst kom Knut Eirik Knudsen imidlertid fra start, og mod heatets slutning udviklede der sig en ny, stor duel om førstepladsen med Jacob Sevel som den direkte modstander. Sevel fik fyldt spejlene på Knudsens racer godt op med gul Citroën DS3, men det endte med norsk sejr, mens CMD igen kunne sætte solide point på kontoen med en andenplads til Jacob Sevel og en femteplads til Nicolai Baltzer.

- Det var fedt ræs. Det var en fin weekend - jeg gik efter at få gode point med herfra, for vi har ikke råd til at udgå. Så på den måde var det en god weekend for os, siger Jacob Sevel, mens Nicolai Baltzer følger op:

- Jeg har fået en tredjeplads med hjem og fik indfriet mine forventninger. Jeg har lært rigtig meget den her weekend og har virkelig fået mere fornemmelse for bilen. Det var mega fedt at komme på podiet lørdag, og jeg har ikke været til at skyde igennem lige siden. Der var godt ræs hele vejen, og det var bare godt at se, forklarer Nicolai Baltzer.

Næste opgave for CMD Motorsport er igen på FDM Jyllandsringen - det er den 2-3. oktober.

CMD Motorsport

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Jacob Sevel Andersen
  • Nicolai Baltzer
  • CMD Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •