Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

FN-Rally – Nielsen og Brodersen tager til Nykøbing Falster for at forsvare deres stilling i Danmarksmesterskabet i rally

DM Rally 
24/08/21 

Når årets femte afdeling om Danmarksmesterskabet i rally bliver kørt fredag den 27. og lørdag den 28. august på Lolland og Falster, er det med FN-Rally på startlisten.
 

Frank Nielsen og Per Brodersen skal her forsvare deres aktuelle andenplads i den samlede stilling i Danmarksmesterskabet i RC4 R2 Cuppen, som er et mesterskab for ældre R2-klassificerede biler. Desuden skal de køre om vigtige point i kampen om Danmarksmesterskabet i den hårdt besatte RC4 klasse, hvor de i øjeblikket ligger placeret på en samlet fjerdeplads.


Frank Nielsen og Per Brodersen presser den rød-hvide Citroén C2R2 til det yderste på hastighedsprøverne.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Efter fjerde afdeling tilbage i juni måned sagde Frank Nielsen:

”Vi er yderst tilfredse med vores indsats med den 13 år gamle bil, som viser sig at kunne konkurrere på lige fod med de unge kørere i nye biler”.

Både bilen og de to fartglade herrer i skålsæderne er helt klar til at tage kampen op med de 13 øvrige deltagere i RC4-klassen. De satser på at kunne komme med lignende udsagn, når Sydhavsrally er slut lørdag aften, efter at have kørt i alt 472 km rally, hvoraf de 166 km er rene hastighedsprøver, fordelt på i alt 14 prøver. Sydhavsrally 2021 er dermed årets længste rally i DM-serien, som de senere år typisk er blevet kørt i et dagsløb med under 100 km hastighedsprøver.


Frank Nielsen og Per Brodersen på vej mod andenpladsen i RC4R2 Cupen i fjerde afdeling om Danmarksmesterskabet.
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Frank Nielsen udtaler inden løbet: ”Et løb af den længde er selvfølgelig hårdt for bilen. Vi er dog sikre på at vort gode og stabile servicemandskab nok skal formå at holde bilen kørende. De har været med i mange år, og har i øvrigt været med til at bygge bilen op fra ny for tretten år siden. Vi glæder os til at komme ud på de mange kilometer hastighedsprøver på Sydhavsøerne, og vise hvad vi og den lille Citroén C2R2 kan præstere på de små veje”.

FN-Rally

rallypics.dk
Viggo Johansen

Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • SydhavsRally
  • 27/08/21 - SydhavsRally - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: