Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Generelt godt tilfreds !

Super GT Danmark 
23/08/21 

Super GT DanmarkKevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg er godt tilfreds efter Grand Prix Danmark på Jyllandsringen denne weekend. Kevin fik hentet godt med point til mesterskabet og bevarede sin stilling i mesterskabet.
 

Efter en fornuftig kvalifikation om lørdagen var Kevin Verner klar til de fire løb om søndagen. Kevin vidste godt at det kunne blive en hård kamp, da han skulle køre med 45 kilo ballast i bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb startede Kevin som nummer fem. Starten af løbet er lidt statisk og alle holder stort set sine placeringer foran i feltet. Da en konkurrent pludselig taber fart på grund af en defekt, opstår der lidt forvirring. Det benytter Kevin sig af og kører sig op som nummer tre.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tre er også den placering som Kevin startede i søndagens andet løb og på anden omgang laver Kevin en flot overhaling og slutter som nummer to.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tredje løb skal Kevin Verner starte helt i front. Hvor de to første løb har været ret statiske så bliver denne start lidt anderledes. Der bliver kørt aggressivt i starten og i tredje sving er Kevin nummer tre. Kevin får dog tilkæmpet sig en andenplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens finale starter Kevin nummer seks og igen bliver løbet hurtigt meget statisk og bilerne køre rundt som perler på en snor. Det betyder at Kevin kommer i mål med samme placering som han startede.


(Foto: Motorsporten.dk)

“Jeg er godt tilfreds med weekenden. Jeg holder min placering i mesterskabet og bilen er hel og uden skrammer, så jeg er faktisk godt tilfreds” fortalte Kevin Verner efter weekenden.

Næste udfordring for Kevin Verner og ARTS er bliver Night Race på Padborg Park i starten af september.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •