Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Første podieplads til Rossel i Super GT

Super GT Danmark 
23/08/21 

Super GT DanmarkDet blev en intens Super GT-afdeling på Jyllandsringen, hvor Kevin Rossel hele tiden var med fremme. Det resulterede blandt andet i en tredjeplads i finalen.
 

Fornemmelsen var god på forhånd, og den viste sig at holde stik, da både mand og bil leverede varen, da Kevin Rossel fra starten var med til at sætte sit præg på weekendens afdeling i Super GT. Allerede i kvalifikationen på Jyllandsringen viste han sig som næsthurtigst, og han holdt niveauet hen over søndagens kompakte program.

- Jeg kvalificerer mig som nummer to på brugte dæk, og så kan jeg jo se, at der er pole-potentiale i bilen, og vi har simpelthen også bare god speed i bilen hele weekenden. Det var en fornøjelse at arbejde med, og teamet fortjener bare stor ros for indsatsen. Vi er der, hvor vi skal være, og det skal vi udnytte resten af sæsonen, for det er ikke umuligt at indhente dem på podiet, sagde Kevin Rossel, da han netop havde indtaget en af pladserne på søndagens podie.

- Det var fedt at få fingre i det første stykke metal i år i Super GT, og det var dejligt at kunne give gutterne på holdet en pokal, selvom jeg gerne ville have haft en, der var lidt større. Jeg syntes absolut, at vores indsats den her omgang er godkendt, og jeg kunne se, at vi hele tiden havde farten til at være med blandt de allerhurtigste, forklarede Kevin Rossel, der efter sin andenplads i kvalifikationen startede foran den forsvarende mester Ole Petersen i sit første heat.

- Jeg får kørt et par pladser op, og jeg syntes i det hele taget, at vi er i god kontrol hele tiden. I finalen holder vi os også til, og i et tæt løb får vi det ud af bilen, som vi kan forvente. Der er ikke helt så mange biler i feltet som tidligere, men der er stadig en rigtig skarp top, og der bliver bare ikke givet ved dørene i det her selskab, sluttede Kevin Rossel, der stadig er placeret på en samlet fjerdeplads sammen med makkeren Andreas Jochimsen.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •