Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Nye succesoplevelser for Brian Madsen Sport ved Grand Prix Danmark

TCR Denmark 
21/08/21 

TCR DenmarkWeekendens fjerde afdeling af TCR Denmark-mesterskabet endte med en stribe gode resultater for Peugeot-teamet fra Slagelse. En flot pointhøst sikrede pokaler til to kørere og en teamchef.
 


(Foto: Boxengasse)

Casper Elgaard var allerede i tidtagningen med i den gode ende af feltet. Med en fjerdeplads i det første heat kunne han i andet heat køre sig fra syvendepladsen til en flot heatsejr. Med resultaterne lagt sammen kunne den aarhusianske racerkører indtage pole position til finaleheatet.

Selvom han i finaleheatet måtte tage til takke med en andenplads, var der ikke den store skuffelse at spore i stemmen:

- Jeg er rigtig glad. Vi kunne ikke gøre noget ved Sylvest i finalen, for han var i sin helt egen liga. Det vigtige var, at vi fik flere point end Kasper H., for både træning og kvalifikation tydede på at det kunne blive rigtig svært, fortæller Casper Elgaard, der ikke er i tvivl om hvorfor, det går så godt som det gør:


Gustav Birch viste igen sit store potentiale med to femtepladser
(Foto: Boxengasse)

- Som altid bliver vi ved med at knokle og tro på projektet, og bilen bliver konstant forbedret her og der. Jeg er stolt af den arbejdsindsats, teamet har lagt, for uden den kunne vi ikke hente så mange point, siger han.

For Gustav Birch krævede det lidt tilvænning at gå fra den københavnske bybane til den mere traditionelle Jyllandsringen, men i løbet af weekenden viste juniorkøreren gode takter. To femtepladser og en sejr i U23-mesterskabet beviser, at han trods sin lave alder er opgaven voksen.

For teamchef Brian Madsen var weekendens resultat den bedst tænkelige fødselsdagsgave. Ikke mindst fordi det beviser, at teamet er godt på vej mod sin målsætning:

- Jeg går ukueligt og optimistisk ind til hver løbsweekend, og som nyt team synes jeg at vi gør det rigtig godt med en fjerdeplads, en førsteplads og en andenplads. Gustav gør det rigtig flot både i andet heat og i finalen, og vinder igen U23-klassen. At vi også er weekendens bedste team gør det kun endnu bedre, synes jeg, fortæller Brian Madsen, der understreger at teamets resultater allerede kommer i teamets første sæson i TCR Denmark:

- Vi arbejder lige som alle andre teams benhårdt på at finde de sidste optimeringer på bilerne, og selvom det ikke skal være nogen undskyldning, så bliver det ikke lettere af at det er vores første år med bilerne. Vi har bare ikke så meget erfaring med dem endnu, og derfor synes jeg at vi gør det rigtig godt.


Casper Elgaard tog endnu en topplacering til Brian Madsen Sport og Peugeot
(Foto: Boxengasse)

Næste løb i TCR Denmark er ved Classic Race Aarhus den 17-19. september. Her får teamets tre kørere igen lejlighed til at prøve kræfter med en snæver og udfordrende bybane.

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Gustav Birch
  • Brian Madsen Sport
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •