Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel retur med fornyet energi

Super GT Danmark 
20/08/21 

Super GT DanmarkNår Super GT-serien igen indtager Jyllandsringen, er det med en Kevin Rossel, der kommer med glubende sult efter resultater. Sommerpausen er blevet brugt på at få både mand og bil finpudset.
 

Rossel retur med fornyet energi Når Super GT-serien igen indtager Jyllandsringen, er det med en Kevin Rossel, der kommer med glubende sult efter resultater. Sommerpausen er blevet brugt på at få både mand og bil finpudset. Det et helt tydeligt, at Kevin Rossel glæder sig til, at han igen skal slippes løs på dansk asfalt, når menuen står på Super GT på Jyllandsringen i denne weekend, og det er lige så tydeligt, at han har appetit på løb efter sommerpausen.


Andreas Jochimsen og Kevin Rossel.

- Det kribler i fingrene. Jeg er overbevist om, at vi kommer til at være bedre kørende, for teamet har arbejdet knaldhårdt hele sæsonen, og de har været over det hele med en tættekam igen. Nu er batterierne også ladet op, og så er der bare forventningens glæde, når du har været lidt væk fra løb i en periode. Jeg er racerkører, fordi jeg kan lide at sidde bag rattet, så nu kan jeg ikke vente på, at vi skal i gang igen, kommer det med et stort grin fra Kevin Rossel, som selv forventer mere af sig selv.

- Vi har ikke leveret som forventet, men nu prøver vi i første omgang at rette sigtekornet mod nogle podiepladser. Det er sådan lidt at tage det første skridt, for jeg synes både, at Andreas Jochimsen og jeg selv har mere at byde på, og det må vi ud at vise. Vi er den bil med to kørere, der er højest placeret, men vi er her da også, fordi vi gerne vil have nogle pokaler med hjem efter en Super GT-weekend, lyder det fra en storsmilende Kevin Rossel, som kan tage det første skridt i søndagens afdeling på Jyllandsringen. Herefter venter to afdelinger på Padborg Park samt en på Ring Knutstorp, og dermed er sæsonen kun ved halvvejsmærket, hvilket Kevin Rossel også har bemærket.

- Der er stadig tid til at præstere, og jeg håber, at vi rammer vores rigtigt niveau nu. Mavefornemmelsen er god, og vi kommer alle sammen retur med fornyet energi, så det er bare med at give los på banen.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Kevin Rossel
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •