Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Klar til Grand Prix efter produktive testdage

TCR Denmark 
18/08/21 

TCR DenmarkEfter to gode testdage i starten af ugen er Brian Madsen Sport klar til endnu en TCR-weekend - denne gang ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
 


(Foto: Boxengasse)

De to dage bød på både tørvejr og massive regnbyger, så selvom det ikke gav det perfekte udgangspunkt til at udvikle videre på teamets tre Peugeot 308TCR-racere, gav det nye input til regnvejrssetuppet:

- Regnen gav os mulighed for at arbejde med vores regnvejrsopsætning, og det skal vi nok blive glade for inden sæsonen er slut. Der er også blevet arbejdet godt videre med opsætningen af bilen, og der bliver ydet en enorm indsats fra hele teamet for konstant at finde forbedringer. Vi er ikke i mål, men vi er godt på vej i den rigtige retning, lyder det fra Casper Elgaard, som tager til Grand Prix Danmark på en tredjeplads i TCR-mesterskabet.


Der er blevet arbejdet målrettet på at finde nye forbedringer på teamets Peugeot 308TCR-biler
(Foto: Boxengasse)

Teamchefen selv er da også ganske positiv omkring den kommende weekend:

- Vi har testet på livet løs og prøvet mange forskellige ting de sidste to dage, både i tørvejr og i regn. Alle i teamet har arbejdet ambitiøst og målrettet lige siden vi startede sæsonen, og vi er alle bevidste om at der hele tiden skal optimeres hvor vi kan. Der bliver brugt mange timer på at analysere data og optimere på bilerne hver eneste uge, og jeg synes at vi er et rigtigt godt sted, fortæller Brian Madsen.

For Gustav Birch bliver det et kærkomment comeback til en velkendt racerbane. Efter tre løb på tre baner kan teamets juniorkører bruge weekenden til at bygge videre på erfaringerne fra Sommerløbet. Efter en imponerende indsats ved Copenhagen Historic Grand Prix for to uger siden bør selvtilliden også være på plads.

Afviklingen af weekendens løb er præget af et andet stort racerløb, der løber af stablen i Frankrig. For at give plads til at motorsportsfans ikke behøver vælge mellem TCR Denmark og 24 timers Le Mans har arrangørerne valgt at afvikle TCR Denmark's løb lørdag, således at man fra sofaen kan starte sin Le Mans-weekend med at se fjerde afdeling af TCR-mesterskabet, hvor vinderen bliver fundet lige inden starten på årets Le Mans.

Weekendens løb kan ses på TV2 Sport X fra lørdag klokken 13.50.

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Gustav Birch
  • Brian Madsen Sport
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •