Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Jan Jacobsen med ny energi og motivation

Rally Sprint 
17/08/21 

Med frisk halm i køreskoene og en bil eftergået i sømmene i sommerpausen, så er Jan Jacobsen fra Holstebro klar til efterårs sæsonen i DM rally, efterårets første indsats og test blev Yokohama Mesterskabets første Vest afdeling, som blev afholdt af Randers Auto Sport.
 

Løbet ligger lige 14 dage før næste DM indsats, og en kærkommen chance for en funktionstest, codriveren på dagen var Martin Klint, da samarbejdet med den hidtidige codriver Lars Caspersen er ophørt.

Jan Jacobsen/Jacobsen Motorsport
,”efter bilen er efterset så var det vigtigt for mig lige at komme i race mode igen, og prøven ved Randers var en ægte rallyprøve, dog med 7 indsatte chikaner. En god prøve til at genfinde fornemmelsen af fart, både til nedbremsninger og svinghastighederne fik vi en god indikation af på denne prøve, helt perfekt test for mit vedkommende”.

HÅRD Klasse også denne dag, til Yokohama køres den samme prøve fire gange, to gange den ene vej og så vendes den om, og vejrliget gav også mulighed for at teste teamets Opel Corsa OPC i regnvejrs opsætning, og prøven var af hurtig karakter. Man skulle være skarp i at finde de rigtige bremsepunker til nedbremsninger til chikanerne, da det var tunge palletanke med vand i, som ville give ekstra arbejde inden næste DM, hvis man ramte sådan en karosseri killer.

RESULTATET for dagens indsats var en andenplads i klassen, dagens hurtigste mandskab Ulrik Kenn Pedersen/Dorte Rosenberg måtte udgå efter en mindre afkørsel, hvor køleren sprang læk, og ved mål var Jan og Martin tæt på klassevinderne Mads og David Kudsk i BMW 323 Ti.

SOM SAGT, en god test med et god resultat, men vigtigst af alt var selve funktions testen, at komme i gear igen, få humøret tilbage, så det hele er klar og spiller til DM5/Sydhavs Rally som køres i dagene 27-28. august meget langt væk fra Holstebro nemlig i Nykøbing Falster .Her er rallycentrum omkring Nykøbing Falster Hallen, og det med Kaj Mikkelsen fra Sporup tilbage i det varme codriver sæde.

Allan POST


Læs mere om:
 • Randers
 • 14/08/21 - Randers - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS