Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Sejrens sødme

Rally Sprint 
17/08/21 

- Faktisk var Åge Jensen lidt i tvivl, var glæden størst over klassesejren eller over endeligt at gennemføre. Nej det var klassesejren som gav ham det store og brede smil på, endelig fungerede hans Peugeot 106 optimalt, og vejen dertil har været lang og indimellem uoverskuelig.
 

SEJREN kom til Yokohama Mesterskabet Vest første afdeling, i Ålum tæt ved Randers, og prøven var en gammel DM rallyprøve, en rundbane af hurtig karakter med syv indlagte chikaner, og som codriver på dagen var det Esben Dallerup.

PROLOGEN skulle bruges til at køre noter, men da Esben er ret grøn på det område, så blev noterne mere en fortælling om hvor chikanerne kom, så her er der faktisk meget at hente når Esben lærer det håndværk.

DET HAR været historien om Åge, som gang på gang er udgået med defekt gearkasse, det har han nu taget hånd om, en spritny gearkasse er lavet, med Quaife dog indmad og gripper spær og bygget af en fagmand, og det dur skulle jeg hilse og sige.

KAMPEN OM KLASSESEJREN skulle udkæmpes mod KONGEN i klassen, Jens Kristian Jensen og hans Peugeot 106 Kit Car, men Åge viste på dagen farten, stabiliteten og den ro som en klassesejr kræver. At slå Jens Kristian er nærmest en ære, og et bevis på at man har leveret varen på dagen.

VEJRLIGET viste sig fra både den tørre og våde side, og derfor skulle prøven køres med først tørvejsdæk og senere med dæk til vådt og kold asfalt, og Åge var positiv overrasket over, hvor godt Peugeot’en hang ved i asfalten, da regnen kom væltende.

Åge Jensen
,”jeg er så hamrende glad og STOLT over resultatet, for sejren og især for at min bil nu virker, det var været en lang sej kamp, men når man nu står her efter løbet, så har det været det hele værd, man bliver sku’ helt høj af det, det kan jeg godt vænne mig til”, slutter en mand hvor på man kan se at det han udtalte kom fra hjertet af.

Nu skal bilen lige hjem og vasket og efterses/spændes, og så gøres klar til en ny udfordring.

Allan POST


Læs mere om:
  • Randers
  • 14/08/21 - Randers - Rally Sprint
  •