Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

En sjov dag blandt ligesindede rallyfolk

Rally Sprint 
17/08/21 

- og resultatet deraf var en andenplads i klassen, for Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, begge Holstebro og deres bundsolide Peugeot 106 Kit Car.
 

YOKOHAMA MESTERSKABET VEST blev skudt i gang af Randers Auto Sport, og det var en rigtig rallyprøve ved Ålum vest for Randers, en rundbane med masser af højfarts kurver og med syv indlagte chikaner ombygget af palletanke fyldmed vand, og de skulle ikke rammes, så var det straks exit fra det løb.

Nylavet motor efter den sprang tandremmen ved sidste løb i 2020, og motoren spandt som en HAN løve, og både Jens Kristian og Svend Åge glædede sig til igen at skulle i gear, og denne gang i høj gear på en rundbane ved Ålum, GO!

Jens Kristian Jensen
,”jeg er ganske tilfreds, prøven passede ikke så godt til os, vi er bedre til industri prøverne, for denne her krævede rigtige noter, og det har Svend Åge aldrig rigtig prøvet. Så vi kørte det bedste vi kunne, strakte hals over bakketoppene, og kørte ’fart med fornuft’, og regnvejret som kom i tredje heat blev vi heller ikke gode venner med, så vi havnede i en Peugeot 106 sandwich i klassen, på andenpladsen som bøffen imellem to boller”!

GODE POINT kom med hjem på mesterskabs kontoen, Peugeot’n kørte igen upåklageligt, og det var dejligt igen at være ude blandt motorsportsfolket som deltagere, det har været savnet.

Allan POST


Læs mere om:
 • Randers
 • 14/08/21 - Randers - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS