Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Team Hyllinge Racing bestod test i Lille Mats

Rally 
04/08/21 

Det blev et stort V for godkendt, da Team Hyllinge Racing skulle funktionsteste ’renoveringen’ af vitale dele i BMW’ens motor og gearkasse, og det skete til Hässleholm GP alias Lille Mats, hvor teamet var mødt op aftenen forinden, så der var ro på og dermed kunne teamet koncentrere sig optimalt om dagens opgave, at tjekke om BMW’n fungerede som den skulle.
 

Der skulle køres tre heat på en 7,5 kilometer udfordrende rundbane, og resultatet var sekundært, målet var som sagt, duede BMW’n optimal.

Som codriver på dagen var Brian Larsen ’lille larsen’, og han skulle guide LODSEN, John Frederiksen rundt, og det forløb 10-4 og lige efter bogen.

Der skulle have været kørt 3 heat, men et uheld hos en anden deltager gjorde at det kun blev til to heat, og det var ikke efter teamets game plan.

John Frederiksen: ”vi havde planen klar, i det første heat skulle vi lige klappe hesten lidt, og ’mærke’ bilen, det resulterede i 23’ende bedste tid”.
”Til andet heat skruede vi op for tempoet, og så kørte vi den 11 bedste tid, og så var vi ellers klar til i det sidste heat at åbne spældhusene helt op. Men dette heat blev aflyst, og det var klart ikke med i den plan som vi havde lagt, men uheld er vi ikke herre over, og det sluttede så alligevel godt for vores egen vedkommende”.

Løbets tidsplan løb lidt fra arrangørerne, da det tog 3 timer at afvikle første heat med 80 startende biler, så der var meget ventetid, og når man er ’i gear’, så er vente tiden frustrerende, men teamet kørte hjem med en bil som fungerede optimal.

Dermed er Team Hyllinge Racing klar til DM5/Sydhavs Rallyet i dagene 27-28. august med frisk halm i køreskoene, og en BMW i absolut topform.

/Allan POST

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: