Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Dennis Lind tilfreds efter topresultatet i 24-timersløb på Spa-Francorchamps

GT World Challenge
Endurance 

02/08/21 

Dennis Lind sikrede sammen med WRT og Audi Sport en fjerdeplads i årets udgave af 24-timersløbet på Spa-Francorchamps. Et stærkt resultat efter et løb med masser af dramatik.
 


(Foto: WRT og Lamborghini Media)

Det blev til et resultat lige udenfor podiet, da Dennis Lind, Nico Müller og Robin Frijns sluttede på en fjerdeplads i årets udgave af 24-timersløbet på Spa-Francorchamps. Den belgiske langdistanceklassiker, som blev afgjort søndag aften, var en dramatisk affære med ekstreme vejrskift og voldsomme crashes. Men den dansk-tysk-hollandske trio fra WRT-teamet holdt sig udenfor ulykkerne og kørte deres Audi R8 GT3 #37 over målstregen efter et solidt løb.


(Foto: WRT og Lamborghini Media)

– Det var fuldstændig sindssygt ræs. 24 timers hardcore sprintløb tilsat skiftende vejr og en del voldsomme ulykker. Heldigvis kom ingen kørere til skade, hvilket kun skyldes racerbilernes høje grad af sikkerhed i dag. For vores eget vedkommende var vi heldige med vejret fra starten og lavede de helt rigtige kald fra pitten, hvilket betød, at vi ret hurtigt kom godt frem i feltet. Strategien kompenserede for, at vi generelt manglede lidt fart, og da det endelig gjaldt, havde vi ikke den samme grad af overskud, som vores konkurrenter, forklarer Dennis Lind.


(Foto: WRT og Lamborghini Media)

– Det ændrer ikke på, at det var en kæmpe oplevelse at være med på WRT-teamet og arbejde med sammen med to cool og enormt dygtige teamkammerater og samtidig mærke den kæmpe support fra Audi Sport. Der var ingen tvivl om ambitionsniveauet, og vores teamkammerater i søsterbilen var da også tæt på sejren. Det havde været fantastisk med et trofæ og endnu federe med en sejr, men personligt er jeg utrolig glad og meget tilfreds med resultatet.


(Foto: WRT og Lamborghini Media)

Næste opgave for Dennis Lind er femte og sjette afdeling af British GT Championship allerede den kommende weekend, 7.-8. august, på Snetterton. Her skal danskeren forsvare sin føring i mesterskabet sammen med Lamborghini-teamet Barwell Motorsport og teamkammeraten, Leo Machitski.


(Foto: WRT og Lamborghini Media)

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Spa-Francorchamps
  • 01/08/21 - Spa-Francorchamps - GT World Challenge Endurance
  •