Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

5. klassesejr i træk på Nürburgring til The Young KRS Danes

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

14/07/21 

Til weekendens dobbelt header løb, hvor der blev kørt et løb lørdag og et løb søndag, var der lagt op til endnu nogle spændende 4 timers løb i NLS/VLN på Nürburgring i Tyskland. I alt var der 140 biler til start i løbet, fordelt på de forskellige klasser.
 

Kaj Schubert og Lucas Daugaard kører for André Krumbach, KRS Motorsport i danskerbilen, en Porsche Cayman V5.

I lørdagens kvalifikation skete der en del uheld, så det var ikke nemt at få sat en god tid, men da chancen var der, satte Kaj Schubert og Lucas Daugaard bilen på poleposition.


(Foto: KRS Motorsport)

Med en start i front skulle udgangspunktet bevares. Kaj Schubert startede i bilen og med sikker kørsel og hurtige omgange afleverede han bilen til Lucas Daugaard efter første stint, stadig på en 1. plads. Det lykkedes Lucas Daugaard at holde bilen på P1 gennem hele andet stint, således han kunne aflevere bilen til Kaj Schubert, stadig på P1. Efter de 4 timers løb kunne Kaj Schubert køre bilen over målstregen til den 4. sejr i træk.

I søndagens kvalifikation startede Lucas Daugaard i bilen og efter 1. stint afleverede han bilen på en P1 til Kaj Schubert, men dog kun kort da en af konkurrenterne satte en hurtig tid lige efter pitstoppet. Med en tid til en P2 havde Kaj Schubert en klar opgave, nemlig at sætte tiden til poleposition. Kaj fuldført opgaven og kunne derfor afslutte kvalifikationen på en flot P1.

I søndagens løb, startede Lucas Daugaard i bilen og efter første omgang havde The Young Danes en føring på 36 sekunder. Med flere hurtige tider fra kørernes side og perfekt pitstrategi fra teamets side, kunne Lucas Daugaard køre bilen over målstregen til en sikker sejr, den 5. sejr i træk på Nürburgring og samtidig som vinder af alle produktionsbilerne.


(Foto: Racephotography by Denis P)

Alt i alt endnu en fantastisk weekend hvor samarbejdet mellem KRS Motorsport og ”die ultra schnellen Dänen”, som løbets speakere nu kalder Kaj Schubert og Lucas Daugaard, gik op i en højere enhed.

Med en føring i V5 klassen og en 3. plads i det samlede klassement, er der nu sommerferie og endnu en lang ventetid indtil den 11. september, hvor det næste løb køres i NLS/VLN på Nürburgring.

The Young KRS Dänes


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Lucas Daugaard
  • Nürburgring
  • 10/07/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  • 11/07/21 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •