Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus på Zandvoort: Vil vinde føring tilbage i Porsche Carrera Cup Deutschland

Porsche
Carrera Cup
Germany 

09/07/21 

Den danske Porsche Carrera Cup-kører Bastian Buus vil generobre føringen i rookiemesterskabet, når han stiller op til 2021-sæonens femte afdeling på hollandske Zandvoort den kommende weekend.
 

Bastian Buus vil tilbage i toppen af tabellen, når han den kommende weekend stiller op til endnu en afdeling af det benhårde tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab. Efter et par stærke runder blev den 18-årige dansker udfordret i fjerde afdeling på Monza i Italien, hvor han måtte afgive føringen i det vigtige rookiemesterskab. En føring, som han forventer at have generobret, når weekenden er omme.

– Jeg kan ikke helt forklare det, men jeg har en vild fornemmelse af, at det kommer til at gå os rigtig godt denne weekend. Målet er helt klart at tage føringen tilbage i rookiemesterskabet, hvor jeg er 11 point bagud efter Monza. Jeg er ret optimistisk, for Zandvoort var netop dén bane, hvor jeg sikrede de bedste resultater i GT4-mesterskabet sidste år med hurtigste træningstider, pole position og sejr i alle løb. Det er en fed bane med gode minder, og det bliver spændende at give den et nyt skud i Cup-serien, lyder det fra Bastian Buus.

– Hvis vi skal gøre status, så har første halvdel af sæsonen været lidt kaotisk på nogle områder og samtidig vildt fed på andre. Vi har været bestemt været udfordret af forskellige ting, men vi har samtidig formået at udvikle os konstant fra løb til løb, og trods en diskvalifikation i premieren på Spa-Francorchamps, har vi haft føringen i det mesterskab, som er vores mål at vinde. Jeg er ret rolig omkring det og forventer, at anden halvdel af sæsonen bliver langt mere stabil og kontrolleret. Både jeg og teamet er kommet godt ind i spillet, og vi ved, at vi kan være med helt oppe foran og skal nu fokusere på at hente resultaterne hjem uden at begå fejl.

Femte afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland skydes i gang med officiel træning fredag, efterfulgt af kvalifikation lørdag. Kørernes to bedste tider i kvalifikationen afgør startpositionen i weekendens to sprintløb, som afvikles lørdag og søndag. Alle 2021-sæsonens løb kan streames gratis på seriens Facebook-kanal samt på Youtube.

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIDSPLAN – ZANDVOORT


Fredag 9. juli
12.45 – Træning #1 (40 min)
17.25 – Træning #2 (40 min)

Lørdag 10. juli
10.10 – Kvalifikation (35 min)
15.10 – RACE #1 (30 min + 1 omg.)

Søndag 11. juli
10.10 – RACE #2 (30 min + 1 omg.)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/user/CarreraCupGermany

Bastian Buus Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Zandvoort
  • 11/07/21 - Zandvoort - Porsche Carrera Cup Germany
  •