Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

FUNDET - Ingeniør-studerende søger erfaring indenfor motorsport

Job & handel 
07/07/21 

 
 
 

Maskiningeniør-studerende søger erfaring indenfor motorsport!

Jeg søger erfaring indenfor motorsport, som ingeniør på alle områder. Det kunne være:
- Dæk og strategi
- Datalogning
- Setup
- Kommunikation mellem racerkører og holdet bag

Om mig:
Jeg er en 23-årig maskiningeniør studerende, lige afsluttet 4. semester. Jeg er bosat i Herning. Jeg er udlært automekaniker og har derfor forståelse for bilen og dens opførelse. Jeg har tidligere arbejdet som mekaniker hos Agile Automotive, hvor jeg på nuværende tidspunkt også stadig er med på holdet som Junior ingeniør. Jeg sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde, og udvikle mine faglige kompetencer, samt indgå i et hold med et godt samarbejde. Jeg vil i løbet af det næste halve år, også deltage i kurser indenfor motorsport.

Hvad kan jeg tilbyde:
- Engagement og loyalitet
- 100 % dedikation. (Arbejder til alt er på plads og færdigt!)

FUNDET

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.