Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

CMD Motorsport og Jacob Sevel fortsætter pokalhøsten

DS3 Cup 
07/07/21 

To afdelinger og fire heats inde i årets sæson af DS3 Cup står der Jacob Sevel på det meste. Sevel og CMD Motorsport står nemlig noteret for i alt fire heatsejre efter endnu en stærk weekend på Jyllandsringen, hvor det dog langt fra gik så let som det lyder for teamet fra Brædstrup.
 

En satsning på opsætningen af bilen til weekendens kvalifikation betød, at der var ét forsøg at sætte den hurtige tid på for Sevel - og den glippede. Derfor måtte han starte som nummer tre og køre sig frem i rækkerne.


(Foto: Boxengasse)

- Vi prøvede et setup til kvalifikationen, som egentlig kørte okay, men det gav os kun ét forsøg til at sætte den rigtige tid. Det forsøg gik ikke helt hjem, og så var der ikke flere forsøg at gøre med, konstaterer Jacob Sevel.

I søndagens første løb stod det ned i stænger over Jyllandsringen, og sæsonens første regnvejrsløb endte med sejr til Jacob Sevel efter en god start og en duel over de indledende omgange med Magnus Taulborg. Det lykkedes imidlertid at sætte den afgørende overhaling ind, og det blev grundstenen til en særdeles succesrig weekend for Jacob Sevel, som lørdag eftermiddag tog sejren under ganske anderledes vejrforhold, da sommeren gjorde comeback.


(Foto: Boxengasse)

- Vi gjorde alt, hvad vi kunne den her weekend, og det lykkedes heldigvis. Vejret var en kæmpe udfordring for os alle, for når det hele tiden står og skifter, så skal der laves om på bilerne konstant. Men vi fandt gode løsninger på det, og kan nu gå på sommerferie med en god fornemmelse - og ikke mindst to hele biler, forklarer han.

I den anden side af garagen hos CMD Motorsport var det også en lærerig weekend for Nicolai Jensen, som er ny i DS3 Cup i år. Omstillingen fra rally til banesport går godt, men Jensen lægger omvendt ikke skjul på, at indlæringskurven absolut fortsat er i gang. Facit blev en femte- og en sjetteplads i det stærke felt.


(Foto: Boxengasse)

- Det var en fin weekend, og jeg fik i hvert fald indfriet mine egne forventninger til den. Man må erkende, at det er nogle hurtige drenge, jeg er oppe imod i den her serie, men har jeg fået styr på noget, så er det de gode starter, forklarer Nicolai Jensen og fortsætter:

- Jeg fik startet godt i begge heats og taget nogle placeringer, men der er noget at arbejde med på både det personlige og tekniske plan. Jeg mangler lidt på linjerne, og så fik vi igen lidt problemer med at holde temperaturen på motoren nede i finalen. Men nu er der sommerferie, og jeg tror vi kommer stærkere tilbage - ræset fejler i hvert fald ikke noget i DS3 Cup, afrunder han.

Den forestående sommerpause er én af de længere - DS3 Cup er tilbage på asfalten til Grand Prix Danmark i august.

CMD Motorsport

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Jacob Sevel Andersen
  • Nicolai Jensen
  • CMD Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •