Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Casper Røes: Sejren er et kæmpe boost for hele teamet

Super GT Danmark 
05/07/21 

Super GT DanmarkCasper Røes og hans team Røes Motorsport kan gå sommerpausen i møde med en rigtig god mavefornemmelse efter en flot indsats på Jyllandsringen, hvor Super GT feltet i den forgangne weekend afviklede årets 3. løbsweekend. Efter en svær start på sæsonen indtager den unge fynbo nu 5. pladsen i mesterskabet, og der er næppe nogen tvivl om, at hele teamet kan trække vejret lidt lettere efter den massive pointhøst på Jyllandsringen.
 

”Vi har været ramt af så meget modgang indtil nu, og jeg synes virkelig, at hele teamet fortjener det her. Resultaterne i denne weekend og især sejren i heat 3 er et kæmpe boost for hele teamet,” siger Casper kort efter hjemkomsten til Odense. ”Min sæson indtil nu er et klart bevis på, at motorsport i høj grad er en holdsport, for hele teamet har virkelig kæmpet for, at vi kunne vende tilbage til den rigtig sjove del af feltet,” fortsætter han med henvisning til de tekniske udfordringer, som Røes Motorsport har stået overfor op til weekenden på Jyllandsringen.


(Foto: Røes Motorsport)

Efter sæsonpremieren på Ring Djursland var man nødsaget til at skifte bil, og den nye racer blev stort set bygget op fra bunden. Som om det ikke var nok, har teamet under begge de hidtidige løbsweekender – sæsonpremieren på Ring Djursland og årets 2. løbsweekend på Padborg Park – måttet skifte motor over natten. Mekanikerne har virkelig været på overarbejde, og Casper Røes er ikke sen til at anerkende deres andel i den tiltrængte succes. ”Jeg er fuld af beundring og vildt taknemmelig over at have de her gutter i ryggen. De bliver bare ved med at kæmpe, og jeg kan vitterlig ikke rose dem nok. Vi har været presset helt i bund flere gange, men de nægter bare at give op, og det er altså ret vildt at opleve, at nogen praktisk taget er parat til at gå gennem ild og vand for din skyld.”


(Foto: Røes Motorsport)

Allerede i weekendens første tidtagning kunne man fornemme, at farten var tilbage, da Casper Røes satte sessionens 3. bedste tid, og da weekenden var omme, stod den lynhurtige fynbo noteret for 3 podieplaceringer ud af 4 mulige og en rigtig solid pointhøst til mesterskabet. I de 2 finaleheats blev det til en sejr og en 3. plads, og dermed var der igen plads til de helt store smil hos Røes Motorsport.

”Bilen har fungeret rigtig godt hele weekenden, og vi har truffet de helt rigtige valg med hensyn til dækkene. Jeg fornemmede tidligt, at det her kunne blive en god weekend, og det var dejligt, at vi slap for tekniske problemer denne gang,” fortæller Casper med et smil.

”Det var rigtig fedt igen at få vist flaget helt fremme i feltet – især fordi vi langt om længe igen havde en hel del tilskuere på plads på tribunerne. Der er slet ingen tvivl om, at det er heroppe, vi hører hjemme, og nu skal vi bare bygge videre på det her momentum i resten af sæsonen,” slutter han, inden han sammen med resten af Røes Motorsport kan se frem mod en sommerpause, hvor batterierne kan lades op.


(Foto: Røes Motorsport)

Super GT feltet vender tilbage til Jyllandsringen for at afvikle sæsonens 4. løbsweekend d. 21-22 august.

Røes Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Røes
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •